Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Receptiebalies

Een goede eerste indruk. Dat begint natuurlijk al bij de ontvangst in uw kantoorpand. En dus kan een stijlvolle receptiebalie, passend in uw interieur, niet ontbreken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten - te onderscheiden wat betreft formaat, indeling en stijl. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk gauw verder!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Balies kopen voor een stijlvolle receptie

Een balie voor op kantoor is een echte blikvanger voor uw klanten of bezoekers. Vaak worden deze balies bij de receptie geplaatst, dus is het vaak ook het eerste wat mensen zien bij binnenkomst. Daarom is het wel zo belangrijk dat een kantoorbalie er mooi uitzien in een stijl die bij uw kantoorinrichting past. Bent u op zoek naar de balies voor uw bedrijf? Op deze pagina bent u op de goede plek. Maak kennis met ons assortiment en bestel uw nieuwe balies direct online.

Receptiebalies voor uw kantoor

 

Passend bij uw interieur

De balies van Officetopper geven uw bedrijfspand bij binnenkomst een stijlvolle uitstraling. Zowel de houten balies als de metalen balies hebben elegante of juist strakke looks. Niet geheel onbelangrijk, gezien de positie van een balie bij binnenkomst van uw kantoor of bedrijfspand. Een mooie receptiebalie zorgt voor een professionele uitstraling. In onze webshop vindt u receptiebalies van meerdere designs en meubellijnen. De balies worden in verschillende types en afmetingen aangeboden. Daarnaast kunt u ook de kleur van de balie zelf bepalen.

Waarom kiezen voor een receptiebalie?

De meeste balies die wij verkopen worden gebruikt als receptiebalie. Ze staan dan ook bij binnenkomst in een bedrijf of kantoorpand. Zoals hierboven genoemd, is de balie een belangrijk element binnen de inrichting van uw bedrijf. Door een receptiebalie te plaatsen weten uw klanten of bezoekers meteen waar zij moeten zijn. Dit geeft dus meteen structuur en ordening aan uw bedrijfsruimte. De receptiebalie is vaak het eerste wat mensen zien wanneer zij een bedrijf of afdeling binnenkomen. De uitstraling van de balie is dus van groot belang. Wilt u weten wat voor balie er uw bedrijf past, neem dan gerust contact met ons op!

receptie balies kopen

Waar moet u op letten als u een nieuwe balie koopt?

Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet waar u op moet letten als u een nieuwe balie gaat kopen.

  • Ergonomie | Dit is misschien wel een van de belangrijkste punten op de lijst. Het is van groot belang dat de balie de juiste afmetingen heeft voor een fijn, goed gebruiksgemak voor de werknemers die erachter plaats moeten nemen.
  • Duurzaamheid | Door te kiezen voor een balie van stevige materialen, bent u ervan verzekerd dat deze lang mee zal gaan. Een balie moet vanzelfsprekend een aantal jaar mee kunnen gaan, ook omdat deze vrijwel dagelijks wordt gebruikt door de receptionisten. Een stevige vorm en duurzame materialen zijn daarom de hoofdrolspelers als het gaat om het kopen van een nieuwe balie.
  • Uitstraling | Die uitstraling van een receptie- of normale balie is dus erg belangrijk. Een goede receptiebalie kan direct een professioneel of uitnodigend gevoel aan uw klant geven en tevens zorgen voor ordening en structuur. Kies daarom ook op kleur en stijl, zodat de kleuren en materialen van het kantoor ook terugkomen in de balie.

 

Stel geheel naar wens samen

In onze nieuwe webshop kunt u snel en veilig een nieuwe balie bestellen. De balies zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen, zodat de nieuwe balie altijd in uw ruimte past. Ook is de kleur van de balie helemaal naar eigen zin samen te stellen. U kunt verschillende combinaties maken, zo zijn bij de meeste balies de ombouw, het bureaublad of het element allemaal apart aan te passen. De kleuren lopen uit een van gebroken wit tot walnoot of wengé. Via onze webshop bestelt u bovendien ook uw andere, bijpassende kantoormeubilair. Fijne stoelen, handige kasten of speciale kasten voor uw ordners en lockers. Maak de ontvangst van uw kantoor compleet met het brede assortiment van Officetopper!

Receptiebalies voor een professionele ontvangst kantoor

Meer over ons kantoormeubilair

Wilt u meer weten over de verschillende producten en kantoormeubels in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag hoe wij u mogen helpen bij het uitkiezen van nieuw meubilair. Als specialist op dat gebied geven wij u daar graag praktische tips en adviezen over. Wilt u liever zelf uw meubilair zien voordat u het koopt? Plan dan een bezoek in met een van onze adviseurs en bezoek onze showroom in Raamsdonksveer.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.