Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Beoordeeld met een 8.5 | 43 beoordelingen

Balies

(8 artikelen)
  • Voor zowel Particulier als Zakelijk
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Online Balies kopen

De balies van Officetopper geven uw bedrijfspand bij binnenkomst een stijlvolle sfeer. Zowel de houten balies als de metalen balies zijn zeer smaakvol. Het is erg belangrijk, omdat het vaak de eerste indruk is van uw bedrijf. Een mooie balie zorgt voor een zakelijke uitstraling. In onze webshop vindt u receptiebalies van meerdere designs en meubellijnen. De balies worden in verschillende typen en afmetingen aangeboden. Daarnaast kunt u ook de kleur van de balie zelf bepalen.

Receptiebalie

Wilt u een nieuwe receptie-balie kopen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Zoals hierboven genoemd, is de balie een belangrijk element binnen de inrichting van uw bedrijf. Door een receptie-balie te plaatsten weten uw klanten of bezoekers meteen waar zij moeten zijn. Dit geeft dus meteen structuur en ordening aan uw bedrijfsruimte. De receptie-balie is vaak het eerste wat mensen zien wanneer zij een bedrijf of afdeling binnenkomen. De uitstraling van de balie is dus van groot belang. Wilt u weten wat voor balie er uw bedrijf past, neem dan gerust contact met ons op!

Waar moet u op letten als u een nieuwe balie koopt?

Hier onder hebben wij een lijstje met belangrijke punten samen gesteld waar u op kan letten als u een nieuwe receptie-balie koopt:

Ergonomie

dit is misschien wel een van de belangrijkste punten op de lijst. Het is van groot belang dat de balie de juiste afmetingen heeft voor een fijn/goed gebruiksgemak voor u of uw collega’s.

Duurzaamheid

door te kiezen voor een balie van stevige materialen, bent u ervan verzekerd dat deze lang mee zal gaan. Een balie is een meubelstuk dat over het algemeen vaak gebruikt wordt en moet daarom tegen een stootje kunnen. Een stevige vorm en duurzame materialen zijn daarom de hoofdrolspelers als het gaat om het kopen van een nieuwe receptie-balie.

Uitstraling

doordat de balie vaak het eerste is wat uw bezoekers/klanten zien, is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft. Een goede receptie-balie kan direct een goed/professioneel gevoel geven en tevens zorgen voor ordening en structuur.

Een balie samenstellen

In onze nieuwe webshop kunt u snel en veilig een nieuwe balie bestellen. De balies zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen, zodat de nieuwe balie altijd in uw ruimte past. Ook is de kleur van de balie helemaal naar eigen zin samen te stellen. U kunt verschillende combinaties maken, zo zijn de ombouw, het bureaublad of het element allemaal apart aan te passen. De kleuren lopen uit een van gebroken wit tot walnoot of wengé.

Een gebruikte balie kopen

Een tweedehands balie kopen? Door te kiezen voor een gebruikte balie bespaart u geld en hoeft u niet in te leveren op kwaliteit. Heeft u vragen over een bepaalde balie? Dan bent u altijd welkom in onze showroom of neem gerust even contact met ons op.