Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Thuiswerkplek

Sinds het begin van de coronacrisis wordt telethuiswerk sterk aanbevolen binnen alle niet-essentiële functies. Werkt u regelmatig of iedere dag thuis? Dan is een gezonde thuiswerkplek erg belangrijk. Op deze pagina vindt u ons speciale assortiment kantoormeubilair voor thuis.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoormeubilair voor uw thuiswerkplek kopen

Goed, ergonomische meubilair is van groot belang op uw werkplek. Oók thuis. Werkt u door de coronacrisis thuis en zoekt u meubilair voor uw thuiswerkplek? Op deze pagina vindt u een selectie van kantoormeubilair voor in huis. Of u nu een zit-sta bureau, een ergonomische bureaustoel of een handige opbergkast nodig hebt. Stuk voor stuk producten waarmee u eenvoudig een ergonomische, comfortabele én inspirerende werkomgeving in uw huis creëert.

Al uw vragen over thuiswerkplekken beantwoord

Klik op de onderstaande links om direct naar de categorie of het antwoord te gaan.

Thuiswerken

Bij sommige bedrijven zit het al lang in het systeem, terwijl het bij andere organisaties door het coronavirus plotseling noodzaak is geworden: thuiswerken. Hoewel u dezelfde werkzaamheden uitvoert, blijkt thuiswerken toch uitdagend te zijn. Waar moet u op letten als u regelmatig, of zelfs elke dag, in uw thuiskantoor werkt? We zetten een aantal tips voor u op een rijtje.

Tips bij thuiswerken


  • Een vaste, comfortabele werkplek: In eerste instantie werden er massaal thuiswerkplekken ingericht aan de keukentafel of op de bank. Nu het erop lijkt dat thuiswerken ook na de crisis de standaard blijft, groeit de behoefte aan een comfortabele werkplek. Heeft u een ruimte in uw huis over? Zorg er dan voor dat dit uw vaste werkplek wordt. Hierdoor zorgt u voor onderscheid in waar u werkt – en waar niet. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat werk en privé makkelijker gescheiden kunnen worden.

  • Een goede werkhouding: Een slechte houding zorgt voor nek-, rug- en schouderklachten. Dat gaat niet alleen ten koste van uw gezondheid, ook van uw concentratie en productiviteit. Zorg daarom voor een goede houding tijdens uw werkzaamheden: investeer in goed meubilair en zorg voor een los toetsenbord en muis. Een ergonomische bureaustoel en bureau die goed afgesteld zijn op uw lichaamslengte en gewicht voorkomen daarbij de ergste lichamelijke klachten.

 • Afwisseling tijdens uw werk: Afwisseling is belangrijk voor de productiviteit, zeker als u meer dan zes uur per dag achter een beeldscherm werkt. Wissel daarom regelmatig tussen het soort werk en verander tussendoor van werkhouding. Werk nooit langer dan één uur in dezelfde houding. Een zit-sta bureau zorgt voor een perfecte afwisseling tussen zitten en staan en voorkomt dat u klachten krijgt die gepaard gaan met langdurig zitten.

Thuiswerkplek inrichten

Als u thuiswerkt, is de kans groot dat uw werkplek niet van dezelfde gemakken is voorzien als u gewend bent van uw werkplek op kantoor. Bij de inrichting van een kantoor wordt rekening gehouden met de regels die opgesteld zijn vanuit de arbo, zodat een goede werkhouding gewaarborgd wordt.

Ook bij het inrichten van uw thuiswerkplek is het belangrijk om hier rekening mee te houden, zodat u geen last krijgt van lichamelijke klachten. Een thuiswerkplek is in de basis meestal niet ergonomisch, maar u kunt hier bij het inrichten van uw werkplek thuis wel rekening mee houden.

een ergonomische thuiswerkplek

Ergonomisch thuiswerken

Eén van de basisonderdelen van gezond thuiswerken is een goed bureau. Dit bureau voor thuis moet aan een aantal eisen voldoen. Zo kunt u deze afstellen op uw lichaamslengte en is minimaal 62cm tot maximaal 85cm hoog. Uw onderarmen dienen ontspannen, met afhangende schouders, op het blad van het bureau kunnen rusten.

De meest ergonomische optie is een zit-sta bureau, dat een perfecte afwisseling voor een dynamische werkhouding biedt. Wissel ongeveer 4 tot 6 keer per dag af tussen zitten en staan. Zo zorgt u voor meer energie, focus en een vermindering van fysieke klachten als hoofd- en rugpijn.

Een ander basisonderdeel van een ergonomische thuiswerkplek is de bureaustoel. Een goede bureaustoel voor thuis voldoet aan de arbo-richtlijnen en bieden voldoende ondersteuning aan de rug, nek en armen tijdens het werken. In ons assortiment vindt u stoelen met diverse type materialen, functionaliteiten en geselecteerd op verschillende soorten gebruik.


Thuiskantoor inspiratie

Niet alleen ergonomie is belangrijk bij het inrichten van uw thuiswerkkantoor, ook een inspirerende, functionele werkplek zorgt voor een optimale productiviteit. We bieden u graag wat inspiratie voor de inrichting van uw kantoor aan huis.


Alles voor uw kantoor aan huis

Op onze website vindt u een compleet assortiment van meubilair voor het inrichten van uw comfortabele, ergonomische thuiswerkplek. Of het nu gaat om een bureau, bureaustoel of juist handige opbergmogelijkheden zoals een roldeurkast of ladenblok. Bestelt u uw meubilair op onze website? Dan profiteert u van onze gratis verzending en diverse leveringsopties.


Kom langs in onze showroom!

Officetopper biedt ergonomisch kantoormeubilair, met een goede prijs-kwaliteitverhouding, mooi voor in huis én grotendeels snel leverbaar. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Liever een bureau eerst met eigen ogen zien? Of wilt u komen proefzitten voor u een nieuwe bureaustoel voor uw thuiswerkplek aanschaft? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers bieden u praktische adviezen, tips en geven u graag uitleg. Neem contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.