Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zitten

Goed zitten is belangrijk. Niet alleen in uw werkruimte; ook in bijvoorbeeld de vergaderruimte, kantine, ontvangsthal of lounge. Zoekt u een partij nieuwe kantoorstoelen voor uw kantoor- of bedrijfsruimtes? In ons assortiment vindt u tal van kantoorstoelen in diverse soorten en maten. En op deze pagina bekijkt én bestelt u de stoel die geheel bij uw wensen en inrichting past.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoorstoelen kopen

Een bedrijfsruimte is niet compleet zonder een partij comfortabele, praktische en stijlvolle kantoorstoelen. Want ook tijdens het vergaderen, lunchen of sparren is het belangrijk dat u en uw medewerkers goed zitten. Bent u op zoek naar een aanvulling van uw huidige inrichting? Ligt de nieuwe inrichting van de vergaderruimte, kantine of ontvangsthal op uw bordje? Of betrekt uw organisatie een nieuwe locatie? De kantoorstoelen van Officetopper kunnen hoe dan ook niet ontbreken.


Een ruim assortiment

En dus vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan kantoorstoelen. Van een praktische, stapelbare kantinestoel, tot de comfortabele vergaderstoel – en alles wat daar tussenin zit, zoals de handige poefen of de praktische klapstoelen. Van allerlei formaten en in diverse kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorstoel met houten rug en zitting, of juist uitgevoerd in stof, leder of kunststof. Zo kiest u precies de kleur en het materiaal dat past bij de ruimte waarin de stoel komt te staan – en het gebruiksdoel.


Welke kantoorstoelen vindt u in ons assortiment?

Er zijn dus tal van kantoorstoelen beschikbaar. En zeker omdat het zo belangrijk is dat een kantoorstoel óók past bij de ruimte waarin u hem plaatst, leggen we u graag uit welke soorten kantoorstoelen er allemaal zijn. We kunnen in ons assortiment immers verschillende typen stoelen onderscheiden. We lichten de populairste soorten stoelen uit:

 • Vergaderstoelen: Regelmatig lang vergaderen? Dan is een goede vergaderstoel onmisbaar. De materialen en vorm van de vergaderstoelen in ons assortiment maken de sfeer in uw vergaderruimte. Of u nu kiest voor een meer klassieke, lederen vergaderstoel, of juist een huiselijk model met de stijlvolle velours stoffering. Met metalen onderstel, of een massief houten onderstel. Met ons ruime aanbod kunt u alle kanten op.
 • Kantinestoelen: De kantine, of lunchruimte, is een belangrijke plek binnen uw kantoor. Het is immers dé plek om te ontspannen. En dus is het zorg om de juiste kantinestoelen uit te kiezen. In ons assortiment vindt u een divers aanbod: van de vertrouwde kunststof kantinestoelen, tot kantinestoelen die passen in een trendy kantooromgeving, zoals met een bijzonder design, een bijzondere stoffering of juist een vintage uitstraling.
 • Banken: Onze kantoorbanken doen het goed in de loungeruimte, wachtkamer of ontvangsthal, maar ook in uw directiekamer of vergaderruimte. In ons assortiment vindt u immers een divers aanbod aan banken, bestaande uit zitbanken, loungebanken en wachtkamerbanken, passend in de verschillende ruimtes die u hebt.
 • Fauteuils: Een zitje om op laagdrempelige wijze te overleggen met collega’s, een telefoontje te plegen of juist een comfortabele wachtstoel in uw ontvangstruimte of directiekamer. Onze fauteuils zijn van alle markten thuis. Multifunctioneel, mét een aangenaam zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen – en dus altijd passend bij de ruimte waarin u hem zet.
 • Krukken: Of u nu zoekt naar een hoge kruk voor uw bartafels, een werkkruk die eenvoudig in hoogte verstelbaar is, of een zit-sta kruk voor een actieve werkhouding; in ons assortiment krukken vindt u allerlei soorten krukken met diverse uitstralingen. Stuk voor stuk zeer praktisch en stevig en dus geschikt voor allerlei doeleinden.
 • Werkstoelen: Werkstoelen kunnen allerlei verschillende functies vervullen. Van het zorgen voor eenvoudig bewegen op en rond uw werkplek, tot het verschaffen van een ARBO goedgekeurde stoel voor kassamedewerkers.

Aan welke trends zijn de kantoorstoelen onderhevig?

Net als de meubelen voor uw woonomgeving, zijn ook de meubels voor kantoor onderhevig aan bepaalde trends. Zo ook de kantoorstoelen! Hoewel het eerst voornamelijk de praktische, onderhoudsvriendelijke kantoorstoelen waren die bovenaan het lijstje stonden, vindt er tegenwoordig een heuse verschuiving plaats. Kantoren en werkruimtes worden namelijk niet meer enkel ingericht als praktische, neutrale omgeving, maar steeds meer als huiselijke omgeving waar werknemers zich thuis voelen – en waar het bruist van de creativiteit, inspiratie en productiviteit. Een professionele, stijlvolle en hippe omgeving waar uw gasten of klanten omver geblazen worden.


Gebruik van materialen en kleuren

En dus zijn de grijze of crèmekleurige kantoren verleden tijd. Het gebruik van felle kleuren, natuurtinten of warme kleuren is in opkomst. Materialen als massief hout, velours of wolvilt (Velito) en het gebruik van bijzondere designstoelen verschijnen steeds vaker in kantooromgevingen. De kantoorstoelen in ons assortiment worden daarmee ook steeds vaker uitgevoerd in diverse kleurtinten en materialen die passen in een huiselijke, stijlvolle omgeving. Met verschillende soorten onderstellen, zodat u precies kiest waarnaar u op zoek bent.


Voor uw complete kantoorinrichting

Neemt u uw gehele bedrijfsruimte of kantoor onder handen? Dan zijn goede kantoorstoelen slechts het begin. Bij Officetopper kunt u óók terecht voor alle andere aspecten van uw nieuwe kantoorinrichting. Of dit nu tafels, bureaus en bureaustoelen, een stijlvolle balie of het verbeteren van de akoestiek betreft. En daarbij kunnen we u zeker ook adviseren! Officetopper helpt u namelijk bij uw gehele interieurplan – van a tot z. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Bestel eenvoudig en snel in onze webshop!

Heeft u de kantoorstoelen naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u binnen enkele stappen uw nieuwe stoel. Of dit er nu één is, of een gehele partij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u verschillende stoelen uitproberen? Kijken hoe de stoelen matchen met specifieke tafels? U bent uiteraard ook altijd van harte welkom in onze showroom. We adviseren u hierbij wel om eerst een afspraak te maken, dan zorgen wij dat de door u gewenste producten voor u klaar staan.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.