Navigatie

Markant kantoormeubelen

(4 artikelen)

Bent u van plan uw kantoor opnieuw in te richten, en zoekt u hiervoor specifiek naar kantoormeubelen van Markant? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In onze webshop vindt u immers zowel nieuwe, als tweedehands kantoormeubelen van Markant. Benieuwd naar ons huidige assortiment? Of meer weten over de Markant kantoormeubelen? U vindt het allemaal op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoormeubilair van Markant kopen voor uw kantoorruimtes

Duurzaam én modulair. Dat zijn de producten van Markant. In ons assortiment vindt u zowel tweedehands als nieuwe producten van het merk. Binnen ons assortiment nieuw kantoormeubilair vindt u bijvoorbeeld de elektrische zit-sta bureaus uit de Matrix Pro-serie; ons assortiment gebruikte kantoormeubelen bestaat uit een continu wisselend aanbod. We voegen regelmatig nieuwe producten toe, maar verkopen natuurlijk ook geregeld de producten. En; op is ook echt op. We zijn immers afhankelijk van de diverse partijen die wij opkopen.

De voordelen van Markant kantoormeubelen

Doordat Markant inzet op modulariteit, zijn de producten van deze fabrikant goed met elkaar te combineren. Ideaal als u al enkele producten van Markant hebt staan, en deze wilt aanvullen. Of juist een combinatie wilt maken van nieuwe en tweedehands meubelen. U kunt alle kanten op. De hoogwaardige vormgeving van het kantoormeubilair maakt dat de verschillende producten stevig en solide zijn, en daardoor jarenlang meegaan

Scherp geprijsd en snel leverbaar

Kiest u voor tweedehands Markant meubelen? Dan profiteert u ook nog eens van extra scherpe prijzen. Door het tweedehands karakter kunnen we deze meubelen namelijk tegen een zacht prijsje aanbieden. En dat terwijl het nog in goede staat is! Doordat wij alle meubelen zélf opkopen, zorgen we namelijk ook voor de technische keuring en controleren we direct of alle meubelen nog in goede staat zijn. Zodat u zeker nog jarenlang plezier hebt van uw nieuwe, gebruikte meubelen!

Bestel in onze webshop – of kom langs in de showroom

Heeft u een specifiek product op het oog? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. U ontvangt de goederen dan binnen 5 tot 10 werkdagen bij uw kantoor. Liever eerst nog even uitproberen? We hebben ál onze tweedehands kantoormeubelen klaar voor u staan in onze showroom. Dat maakt het voor u mogelijk om de tweedehands Markant producten, zoals een Markant bureau of een Markant bureaustoel, uit te komen proberen. Van ons nieuwe meubilair hebben wij een selectie voor u klaarstaan. Neem altijd eerst even contact met ons op; dan zorgen we ervoor dat de gewenste meubelen voor u gereed staan.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!