Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

BMA Axia conferentiestoelen

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

BMA Axia conferentiestoelen

De BMA Axia conferentiestoelen zijn erg bekend. Dit komt door lange levensduur, ergonomie en comfort. Het mooie aan de tweedehands Axia's is dat hier voor genoemde voordelen nog steeds gelden. Bestel de mooiste tweedehands exemplaren voor een scherpe prijs via onze webshop.


Waarom tweedehands BMA Axia vergaderstoelen kopen?

Er zijn een paar belangrijke voordelen die een gebruikte Axia met zich meeneemt en waardoor er ook steeds vaker voor een gebruikt exemplaar wordt gekozen dan een nieuwe. De voordelen die voor deze keuze zorgen zijn:

  • Korte levertijd: al onze tweedehands BMA Axia conferentiestoelen zijn op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

  • Budget besparend: als u besluit te kiezen voor een gebruikt model, krijgt u topkwaliteit voor een voordelige prijs.

  • Maatschappelijk verantwoord: investeren in gerecyclede producten is niet alleen voordelig, u bent ook duurzaam bezig. Samen produceren we minder afval!


Technische keuring en herstofferen van uw BMA Axia conferentiestoel

Om er zeker van te zijn dat de stoelen uit ons assortiment zo lang mogelijk meegaan ondergaan alle modellen altijd eerst een technische keuring. Hierbij controleren we de verschillende onderdelen op kwaliteit en functionaliteit. Komt de BMA Axia conferentiestoel door deze controle? Dan krijgt de bekleding een grondige reiniging of we bekleden de stoel opnieuw, indien de stof beschadigd is.


Recyclen en hergebruiken van materialen

Is een onderdeel kapot? Dan kijken we eerst of we het kapotte onderdeel kunnen vervangen. Blijkt dat de stoel helemaal niet door de keuring komt? Dan halen we de stoel uit elkaar. Alle bruikbare onderdelen recyclen en hergebruiken we, zodat er zo min mogelijk afval ontstaat. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!


Moeiteloos urenlang zitten en overleggen

Een belangrijke meeting met een klant, leverancier of partner? Brainstormsessie met het team? Contractonderhandelingen? Wat de reden ook is: met de tweedehands BMA Axia conferentiestoelen zit u comfortabel en kunt u zonder zorgen overleggen, zelfs als de vergadering een paar uur duurt. Met plezier nemen u en uw medewerkers plaats. Haal het maximale uit de vergadering.


Uw Axia vergaderstoelen inruilen?

Voor het geval u het nog niet wist; het is ook mogelijk om uw Axia vergaderstoelen en/of Axia bureaustoelen bij ons in te ruilen. Bijvoorbeeld als u uw gebruikte modellen wilt wisselen voor nieuwe exemplaren. Wij komen graag bij u langs om uw meubilair op te kopen.

Bij interesse kunt u op werkdagen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.


Direct bestellen bij Officetopper

Investeer in maatschappelijk ondernemen en kies voor tweedehands BMA Axia conferentiestoelen. Snel uit voorraad geleverd bij u thuis of op kantoor. Houd het aanbod op deze pagina goed in de gaten, dit wisselt regelmatig. Op = op!

Wilt u de stoel liever in het echt zien? Geen probleem. Dan bent u op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 uur van harte welkom in onze showroom (het is ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken), neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.