Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Dit zijn de 5 beste NPR 1813 bureaustoelen

2022-11-28

U kent het vast wel, u zit de hele dag achter uw bureau en u voelt uw nek en rug steeds verder verslappen. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Een goede bureaustoel is dan ook onmisbaar! Maar welke bureaustoel past nu het beste bij u? Wij hebben de 5 beste NPR 1813 bureaustoelen voor u op een rijtje gezet.

Investeer in uw gezondheid en voorkom klachten

Een goede bureaustoel is niet alleen belangrijk voor uw comfort, maar ook voor uw gezondheid. Het is bewezen dat mensen die veel achter een bureau werken, een verhoogd risico hebben op rug- en nekklachten. Een goede bureaustoel kan deze klachten voorkomen of in ieder geval verminderen.

Voordelen NPR 1813 bureaustoelen

NPR 1813 is de Nederlandse norm voor bureaustoelen. Omdat de Nederlandse beroepsbevolking langer is dan gemiddeld, is de NPR 1813 norm in het leven geroepen. Dit is een norm die speciaal voor Nederland is ontworpen. Deze norm stelt eisen aan de ergonomie en veiligheid van de stoel.

Met bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm weet u dus zeker dat uw medewerkers of uzelf comfortabel de werkdag doorkomen zonder rug- of nekklachten omdat de stoel eigenlijk te klein is!

De beste NPR 1813 bureaustoelen

Onze top 5 NPR 1813 bureaustoelen

  • 1. NPR 1813 Bureaustoel Girsberger Yves, dit is een van de beste bureaustoelen die we getest hebben. De gestoffeerde zitting zit comfortabel en de stoel zorgt voor een comfortabele werkhouding. Van de bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 normering vinden wij deze eruit springen. De prijs-kwaliteitverhouding is top voor deze bureaustoel.
  • 2. NPR Bureaustoel O.T. 05, deze zeer voordelige stoel is een van de scherpst geprijsde stoelen die voldoen aan de NPR 1813 normering. Met de netbespannen rug en de vele verstelmogelijkheden is dit een perfecte voordelige optie.
  • 3. NPR Bureaustoel O.T. A340, deze stoel is iets luxer uitgevoerd dan de O.T. 05. Hij heeft een gestoffeerde rug en een iets meer comfortabele zitting. Het maximale toelaatbare gewicht van deze stoel is 160 kilogram.
  • 4. NPR 1813 Bureaustoel Girsberger Reflex, dit is de allerbeste stoel die we getest hebben. Het heeft een zeer comfortabel zitvlak en veel verstelopties. Ook niet onbelangrijk: de stoel heeft een mooi design en er is keuze uit verschillende kleuren voor de netbespannen rug en de stoffen zitting. Zo kunt u ervoor zorgen dat hij perfect bij de rest van uw kantoorinterieur past.
  • 5. NPR Bureaustoel Ergo, ook deze stoel is er speciaal voor de inkoper met een budget. Ondanks de scherpe prijs voldoet ook deze stoel aan de NPR 1813 norm en is hij dus prima verstelbaar voor mensen tot ongeveer 1 meter 95. Een prima stoel voor de prijs!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over de beste manier om een bureaustoel te kiezen die voldoet aan de specifiek Nederlandse normering NPR 1813? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.