Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantoorinrichting

 • Hoe stel ik een ergonomische werkplek in? 2024-06-07

  Een ergonomische werkplek is cruciaal voor het verhogen van comfort en productiviteit, en voor het verminderen van lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn en RSI. Of u nu thuis of op kantoor werkt, een goed ingerichte werkplek draagt bij aan uw welzijn. Bent u benieuwd hoe u uw werkplek optimaal kunt inrichten? Lees verder voor essentiële tips en adviezen om een ergonomische en gezonde werkplek te creëren!

  Lees meer »
 • Hoe richt ik een prettige wachtkamer in? 2024-05-22

  De wachtkamer is vaak de eerste indruk die uw organisatie achterlaat bij bezoekers, en daarom is het essentieel om een goede eerste indruk te maken. Comfortabele en stijlvolle meubels spelen hierbij een cruciale rol. Wilt u weten hoe u dit kunt realiseren? Lees dan verder!

  Lees meer »
 • Hoe kies je de juiste conferentietafel voor vergaderingen? 2024-05-21

  Het kiezen van de juiste conferentietafel is cruciaal voor de efficiëntie en sfeer van vergaderingen. Een goed geselecteerde tafel zorgt voor een professionele uitstraling en bevordert effectieve discussies. Benieuwd hoe u de juiste conferentietafel kiest? Lees dan verder!

  Lees meer »
 • De beste manieren om kabels op kantoor te managen 2024-04-29

  Last van een wirwar aan kabels op uw bureau? Geen zorgen! Met onze handige tips voor kabelmanagement tovert u uw werkplek om tot een geordende en stijlvolle ruimte!

  Lees meer »
 • Zijn ergonomische bureaustoelen de investering waard? 2024-04-24

  Ontdek in deze blog hoe ergonomische bureaustoelen niet alleen comfort aan de werkplek toevoegen, maar ook de gezondheid en productiviteit van werknemers verbeteren. Lees verder en begrijp waarom deze stoelen onmisbaar zijn in elk modern kantoor.

  Lees meer »
 • Duurzaamheid in kantoorinrichting en verantwoorde keuzes maken 2024-04-19

  Wist je dat je met milieuvriendelijke materialen en zuinige verlichting jouw kantoor beter en groener kunt maken? Benieuwd hoe? Lees meer in onze blog!

  Lees meer »
 • De voordelen van een buitenruimte op kantoor 2024-04-15

  Wist u dat een buitenruimte op kantoor wonderen kan doen voor het welzijn en de productiviteit van uw team? In deze blog bespreken we de voordelen van een buitenruimte op de werkplek en geven we tips om deze optimaal in te richten.

  Lees meer »
 • Tips voor het inrichten van een modern kantoor 2024-03-18

  De inrichting van een modern kantoor is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de productiviteit, verminderen van stress en stimuleren van creativiteit. Maar hoe creëer je nu zo'n inspirerende werkomgeving? Ontdek het in deze blog!

  Lees meer »
 • Creatieve opbergoplossingen voor een opgeruimd kantoor 2024-02-27

  Op zoek naar een stijlvolle en productieve werkomgeving? Een rommelig kantoor kan leiden tot stress en verminderde productiviteit. Maar met een paar eenvoudige stappen kun je jouw kantoorruimte transformeren in een inspirerende en efficiënte plek om te werken. In deze blog delen we creatieve tips om jouw kantoor op te ruimen en te voorzien van een persoonlijk tintje.

  Lees meer »
 • Hoe kleuren de werkomgeving beïnvloeden 2024-02-27

  Wist je dat kleuren een enorme impact hebben op uw humeur en productiviteit? Met kleurenpsychologie kun je een kantoor inrichten dat inspireert en waar je met plezier werkt. In deze blogpost leer je alles over de kracht van kleuren en hoe je ze kunt toepassen in jouw kantoor.

  Lees meer »
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.