Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Kantoorinrichting

 • Creatieve opbergoplossingen voor een opgeruimd kantoor 2024-02-27

  Op zoek naar een stijlvolle en productieve werkomgeving? Een rommelig kantoor kan leiden tot stress en verminderde productiviteit. Maar met een paar eenvoudige stappen kun je jouw kantoorruimte transformeren in een inspirerende en efficiënte plek om te werken. In deze blog delen we creatieve tips om jouw kantoor op te ruimen en te voorzien van een persoonlijk tintje.

  Lees meer »
 • De kantoortrends van 2024 2024-01-22

  Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer nieuwe kantoortrends zijn. Dit jaar staat het welzijn van medewerkers op kantoor centraal. Bedrijven investeren daarom in een positieve kantooromgeving die medewerkers helpt om zich goed te voelen, te presteren en te verbinden met hun collega's. Wil je meer weten over de kantoortrends van 2024? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 • De opkomst van flexwerken en inrichtingstips voor een flexibel kantoor 2023-12-14

  De opkomst van flexwerken heeft de manier waarop we werken veranderd. Ontdek in onze blog hoe flexibel werken de norm wordt en hoe u een kantoor kunt inrichten dat aan de behoeften van moderne werknemers voldoet. Van diverse werkruimtes tot natuurlijke elementen, leer hoe u een inspirerende en functionele omgeving creëert voor optimale productiviteit en welzijn.

  Lees meer »
 • Wat is het verschil tussen het arbo zit-sta bureau NPR Flex en het elektrisch zit-sta bureau Essential? 2023-12-06

  Zit-sta bureaus zijn steeds populairder, omdat ze de voordelen van zowel zitten als staand werken combineren. In deze blogpost vergelijken we twee populaire zit-sta bureaus van Officetopper: het arbo zit-sta bureau NPR Flex en het elektrisch zit-sta bureau Essential.

  Lees meer »
 • Wat zijn de voordelen van gebruikt kantoormeubilair? 2023-11-13

  Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn voor steeds meer bedrijven belangrijk. Een manier om hieraan bij te dragen is door te kiezen voor tweedehands kantoormeubilair. In dit blog leggen we uit waarom tweedehands kantoormeubilair een goede keuze is voor uw bedrijf.

  Lees meer »
 • Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting 2023-11-03

  De industriële sfeer zien we overal terugkomen, zowel in woningen, restaurants, winkels, en zeker ook in kantoren. Een industrieel kantoorontwerp is modern en creëert een fijne werkomgeving. Maar hoe kunt u uw kantoor een industriële uitstraling geven? Ontdek het in dit blog!

  Lees meer »
 • 4 manieren om uw werkplek ergonomischer te maken 2023-10-20

  Een gezonde werkplek is belangrijk voor zowel de medewerkers als de werkgever. Met deze vier tips creëert u een ergonomische werkplek die de productiviteit verbetert, de tevredenheid verhoogt en het ziekteverzuim vermindert. Wilt u meer weten over deze tips? Lees dan verder!

  Lees meer »
 • Waarom PET felt wandtegels een stijlvolle én praktische toevoeging zijn voor uw kantoor 2023-10-18

  Wilt u een rustige en productieve werkomgeving creëren? Onze akoestische PET felt wandpanelen zijn de oplossing! Ze verminderen geluidsoverlast, stress en helpen uw team beter te werken. Lees verder om te ontdekken hoe deze panelen uw kantoor kunnen verbeteren.

  Lees meer »
 • Tips voor het inrichten van uw directiekantoor 2023-09-18

  Het directiekantoor is de plek waar de directeur zijn of haar werk doet en waar klanten, partners en medewerkers worden ontvangen. Het is daarom belangrijk om het goed in te richten. In dit blog geven we tips voor een succesvolle inrichting.

  Lees meer »
 • Welke elementen zorgen voor een sfeervol kantoor? 2023-08-24

  Bent u op zoek naar een kantoorinrichting die warmte en gezelligheid uitstraalt? Wilt u het interieur tot leven laten komen, maar weet u niet waar te beginnen? In deze blog delen we graag enkele tips om een aangename kantooromgeving te creëren.

  Lees meer »
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.