Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Tips

 • De voordelen van een buitenruimte op kantoor 2024-04-15

  Wist u dat een buitenruimte op kantoor wonderen kan doen voor het welzijn en de productiviteit van uw team? In deze blog bespreken we de voordelen van een buitenruimte op de werkplek en geven we tips om deze optimaal in te richten.

  Lees meer »
 • Tips voor het inrichten van een modern kantoor 2024-03-18

  De inrichting van een modern kantoor is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de productiviteit, verminderen van stress en stimuleren van creativiteit. Maar hoe creëer je nu zo'n inspirerende werkomgeving? Ontdek het in deze blog!

  Lees meer »
 • Het belang van akoestiek op kantoor en oplossingen voor een rustige werkomgeving 2024-03-06

  Wist je dat slechte akoestiek je concentratie kan verlagen? In dit blogartikel bespreken we de impact van akoestiek op jouw werkomgeving en hoe je met eenvoudige oplossingen de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers kunt verhogen. Lees verder en ontdek de voordelen van een goede akoestiek!

  Lees meer »
 • Creatieve opbergoplossingen voor een opgeruimd kantoor 2024-02-27

  Op zoek naar een stijlvolle en productieve werkomgeving? Een rommelig kantoor kan leiden tot stress en verminderde productiviteit. Maar met een paar eenvoudige stappen kun je jouw kantoorruimte transformeren in een inspirerende en efficiënte plek om te werken. In deze blog delen we creatieve tips om jouw kantoor op te ruimen en te voorzien van een persoonlijk tintje.

  Lees meer »
 • Hoe kleuren de werkomgeving beïnvloeden 2024-02-27

  Wist je dat kleuren een enorme impact hebben op uw humeur en productiviteit? Met kleurenpsychologie kun je een kantoor inrichten dat inspireert en waar je met plezier werkt. In deze blogpost leer je alles over de kracht van kleuren en hoe je ze kunt toepassen in jouw kantoor.

  Lees meer »
 • Het belang van een ergonomische bureaustoel en tips voor de juiste keuze 2024-02-05

  Een ergonomische stoel zorgt niet alleen voor meer comfort, maar is ook een waardevolle investering in je gezondheid en welzijn op de lange termijn. Ben je benieuwd naar de voordelen van een ergonomische bureaustoel? Lees dan snel verder in onze blog!

  Lees meer »
 • De kantoortrends van 2024 2024-01-22

  Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer nieuwe kantoortrends zijn. Dit jaar staat het welzijn van medewerkers op kantoor centraal. Bedrijven investeren daarom in een positieve kantooromgeving die medewerkers helpt om zich goed te voelen, te presteren en te verbinden met hun collega's. Wil je meer weten over de kantoortrends van 2024? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 • Tips voor gezonde gewoontes op werk 2024-01-04

  De meeste mensen werken tegenwoordig 8 uur per dag op kantoor. Hiervan wordt een groot deel van de tijd zittend doorgebracht. Deze levensstijl kan op lange termijn nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Maar hoe kun je actief streven naar een gezonde en actieve levensstijl, zelfs tijdens kantoortijd? Ontdek het nu in dit blog!

  Lees meer »
 • De opkomst van flexwerken en inrichtingstips voor een flexibel kantoor 2023-12-14

  De opkomst van flexwerken heeft de manier waarop we werken veranderd. Ontdek in onze blog hoe flexibel werken de norm wordt en hoe u een kantoor kunt inrichten dat aan de behoeften van moderne werknemers voldoet. Van diverse werkruimtes tot natuurlijke elementen, leer hoe u een inspirerende en functionele omgeving creëert voor optimale productiviteit en welzijn.

  Lees meer »
 • Wat zijn de voordelen van gebruikt kantoormeubilair? 2023-11-13

  Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn voor steeds meer bedrijven belangrijk. Een manier om hieraan bij te dragen is door te kiezen voor tweedehands kantoormeubilair. In dit blog leggen we uit waarom tweedehands kantoormeubilair een goede keuze is voor uw bedrijf.

  Lees meer »
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.