Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Winteractie | Het belang van een bureaulamp op uw werkplek

2021-02-05

Leestijd: 2 minuten

Hoewel de dagen ondertussen al wat langer worden, is wat extra licht écht nodig om in een fijne, verlichte omgeving te kunnen werken – met name op grauwe dagen. Een bureaulamp is hierbij van groot belang. En niet alleen om uw papieren goed te kunnen lezen. We leggen graag uit waarom een bureaulamp zo van belang is op uw werkplek.

Geen gericht licht

Werkt u regelmatig achter uw bureau en een beeldscherm? Dan is er een kans dat u vindt dat het beeldscherm, samen met de algemene verlichting in uw ruimte, meer dan genoeg licht afgeeft. En toch zijn uw ogen hier minder blij mee. Natuurlijk, die hanglamp of spots in uw plafond geven ook licht af om uw aantekeningen, letters op het toetsenbord of papierwerk te kunnen lezen. Maar dit is niet voldoende. Die lampen of spots geven namelijk geen gericht licht – en daardoor moeten uw ogen veel harder werken om alles goed te kunnen zien.

Het resultaat mét bureaulamp

Dat terwijl een bureaulamp wél gericht licht geeft. Daarmee bedoelen we dat deze precies de dingen uitlicht die op uw bureau liggen. Met een verstelbare bureaulamp zit u daarom helemaal goed, want die kunt u zelfs precies schijnen op de zaken die u op dat moment verlicht wilt hebben. Extra fijn voor uw ogen, want die worden al flink overbelast door het turen naar uw beeldscherm. Wat extra licht helpt uw ogen te ontspannen, waardoor ze minder snel geïrriteerd en vermoeid zullen aanvoelen. Het resultaat? Meer energie, minder hoofdpijn en frisse ogen.

Meer tips hoe u uw ogen kunt ontlasten? U leest het in ons blog: Voorkom overbelaste ogen met deze 4 tips.

Profiteer van onze winteractie

Hebben we u overtuigd van het belang van een bureaulamp? Dan hebben we goed nieuws: in de maanden februari en maart 2021 ontvangt u bij iedere bestelling vanaf €350,- excl. btw een gratis bamboe bureaulamp. Uiteraard voor goed licht op uw werkplek, maar ook om u een lichtpuntje te bieden in deze grauwe tijd. Zorg wel dat u er snel bij bent, want op is op.

Winteractie bamboe bureaulamp gratis

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.