Navigatie

Ergonomisch thuiswerken met deze top 5 bureaus voor thuis

2020-10-08 14:12:27

Leestijd: 4 minuten

Er is een grote kans dat u deze blog vanuit uw kantoor aan huis leest. Ondertussen werken we namelijk al een hele tijd thuis – en het is ook wel duidelijk geworden dat dit nog lange tijd de standaard blijft. Reden genoeg om uw thuiswerkplek in te richten. Want: ook thuis is goed meubilair onmisbaar. Maar welk bureau past goed in uw thuiskantoor? In dit blog vertellen we wat onze top 5 bureaus voor thuis is!

Bureaus voor thuis bij Officetopper kantoormeubilair voor uw thuiswerkplek

Verminder lichamelijke klachten

In onze vorige thuiswerkblogs gaven we al tips voor het inrichten van uw thuiswerkplek en tips voor productief thuiswerken. De kern? Goed meubilair is onmisbaar op iedere werkplek. En dat geldt dus niet alleen voor kantoren; óók thuis is ergonomisch meubilair belangrijk om nek- en rugklachten te verminderen, en de productiviteit en concentratie juist te verhogen. In onze thuiswerkcategorie vindt u tal van producten voor uw thuiskantoor. Deze zijn geselecteerd op hun formaat, levertijd en prijs.

Meer tips lezen over thuiswerken? Lees ons blog: Zó werkt u productief als u thuiswerkt.

Wat is een goed bureau voor thuis?

Wat ons betreft voldoen goede bureaus voor thuis aan een aantal voorwaarden. Zo passen deze bureaus in uw thuisomgeving en zijn ze het liefst verstelbaar. Het resultaat is een mooie variatie aan ‘standaard’ en zit-sta bureaus. Maar welke bureaus raden wij nu écht aan? Dit is onze top 5 meest verkochte thuiswerkbureaus:

1. Zit-sta bureau Flex Basic

De meest voordelige in ons assortiment elektrische zit-sta bureaus. Met het zit-sta bureau Flex Basic wisselt u tijdens uw werk snel en eenvoudig af tussen zitten en staan, wat zorgt voor een dynamische, gezonde en productieve werkhouding. Het bureau wordt standaard geleverd met een afmeting van 120x80cm. Liever iets groter? Dat is ook geen probleem! U kunt namelijk ook kiezen voor een breedte van 140cm of 160cm. Ook dit bureau stelt u geheel naar smaak samen; het blad is namelijk beschikbaar in maar liefst acht verschillende, warme houtkleuren.

2. Bureau Divo

Als u wilt zorgen voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding, is het goed afstellen van uw bureau van belang. Doordat de hoogte van Bureau Divo manueel instelbaar is van 62 tot 86cm, is dit bureau voor iedereen geschikt. U matcht dit bureau eenvoudig met de rest van uw interieur, doordat u kunt kiezen uit diverse, stijlvolle houtkleuren voor het blad. Het metalen T-poot onderstel is uitgerust met een kabelgoot waarmee u uw kabels netjes wegwerkt – en is bovendien in drie kleuren leverbaar. Het bureau wordt standaard geleverd met een afmeting van 140cm bij 80cm (bxd), wat hem ideaal maakt voor thuis.

3. Bureau Air2

Ook het Bureau Air2 is ideaal voor thuis. En dat komt onder andere door zijn afmetingen; hij wordt namelijk standaard geleverd met een afmeting van 80 bij 80cm. Heeft u meer ruimte nodig? U kunt ook kiezen voor een breedte van 120cm, 140cm, 160cm of zelfs 180cm en 200cm. Zo kan dit bureau geheel worden aangepast aan de ruimte waarin hij komt te staan. Het bureau is tevens manueel in hoogte verstelbaar van 62 tot 86cm en daarmee doorgaans voor iedereen geschikt.

4. Zit-sta thuiswerkplek

Stimuleer uw concentratie, verhoog uw productiviteit en reken af met nek- en rugklachten. Hoe? Met een zit-sta bureau! Ook thuis is dynamisch werken belangrijk. En dat betekent: 4 tot 6 keer per dag afwisselen van zithouding. Met ons zit-sta thuiswerkplek wisselt u tijdens uw werkzaamheden met één druk op de knop af tussen zitten en staan. Dit bureau is namelijk elektrisch in hoogte verstelbaar. Wat dit bureau nu echt zo ideaal voor uw thuiswerkplek maakt? Met zijn afmeting van 120x60cm is dit bureau de kleinste in zijn soort, en past hij in iedere ruimte – ook in die krappe zolderkamer, dus.

Een Zit-sta bureau voor thuis bij Officetopper

5. Bureau Air

Bureau Air is nét even anders dan de ‘standaard’ bureaus. Door het metalen, draadframe onderstel heeft het bureau een luchtige, moderne uitstraling. Daardoor maakt het niet uit waar u dit bureau neerzet. Ook in de woonkamer is dit bureau een echte eyecatcher. Het bureau is in kleur volledig samen te stellen, doordat u voor het onderstel keuze heeft uit drie kleuren en voor het blad uit acht houtkleuren. U heeft bovendien voldoende ruimte voor uw spullen, want het bureau wordt standaard geleverd met een afmeting van 160cm breed en 80cm diep.

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.