Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Wat is het verschil tussen het arbo zit-sta bureau NPR Flex en het elektrisch zit-sta bureau Essential?

2023-12-06

Zit-sta bureaus worden steeds populairder, omdat ze de voordelen van zowel zitten als staand werken combineren. Deze bureaus zijn verstelbaar in hoogte, zodat u kunt afwisselen tussen zitten en staan tijdens het werk. Dit kan helpen om rugpijn, vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen te verminderen. Bij Officetopper bieden we twee populaire zit-sta bureaus aan: het arbo zit-sta bureau NPR Flex en het elektrisch zit-sta bureau Essential. In dit blogartikel vergelijken we deze twee bureaus.

De overeenkomsten

De bureaus hebben veel overeenkomsten. Beide bureaus hebben namelijk gelijke afmetingen en dezelfde hoogteverstelling, met een bereik van 65 tot 130 cm, waardoor ze geschikt zijn voor gebruikers van verschillende lengtes. Zowel het NPR Flex als het Essential model is uitgerust met twee motoren, wat zorgt voor een soepele en gelijkmatige aanpassing van de hoogte. Met elk drie kolommen bieden beide bureaus een stevige basis, inclusief een anti-collision systeem om botsingen tijdens het verstellen te voorkomen.

De verschillen

Hoewel er veel overeenkomsten zijn, hebben de twee bureaus ook enkele verschillen. Het elektrische zit-sta bureau Essential is uitgevoerd in een matte afwerking, terwijl het arbo zit-sta bureau NPR Flex een glanzende afwerking heeft. De NPR Flex beschikt over een digitaal hoogte display met 3 geheugens en een alarmfunctie, terwijl het bedieningspaneel van het elektrische zit-sta bureau Essential uitgebreider is met 4 geheugens alleen geen alarmfunctie bevat. Met een draagkracht van 125 kg is de NPR Flex geschikter voor zwaardere apparatuur in vergelijking met het elektrische zit-sta bureau Essential, dat een draagkracht van 120 kg heeft. Als laatste misschien wel het belangrijkste verschil. De prijs. Het elektrische zit-sta bureau Essential is een stuk voordeliger dan de NPR Flex. De NPR Flex is verkrijgbaar vanaf €471,-, terwijl de Essential begint bij €395,-.

Welk bureau past het beste bij u?

Het NPR Flex en Essential bureau zijn beide goede keuzes voor gebruikers die willen profiteren van de voordelen van een zit-sta bureau. Ze hebben dezelfde hoogteverstelling en basis, maar verschillen op enkele punten. Het NPR Flex heeft een glanzende afwerking, een digitaal hoogte display met 3 geheugens inclusief alarmfunctie en een draagkracht van 125 kg. Het Essential heeft een matte afwerking, een meer geheugenstanden zonder alarmfunctie en een draagkracht van 120 kg. Daarnaast is de Essential een stuk goedkoper dan de NPR Flex.

De beste keuze voor u hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Als u een glanzende afwerking wilt, een digitaal hoogte display met 3 geheugens en een draagkracht van 125 kg, dan is het NPR Flex een goede keuze. Als u een matte afwerking wilt, meer geheugenstanden en een draagkracht van 120 kg, dan is het Essential een goede keuze.

Wilt u meer weten over het Arbo zit-sta bureau NPR Flex of elektrisch zit-sta bureau Essential? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Het elektrisch zit-sta bureau Essential

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.