Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Wanneer gebruik maken van een lockerkast?

2023-03-02

Extra opbergruimte is onmisbaar binnen iedere werkplek. En dus zijn kantoorkasten al jaren een vertrouwd onderdeel van het kantoor. Dit zijn immers ruime opbergoplossingen voor allerhande spullen. Tóch zien we de populariteit van lockerkasten ook flink toenemen. Maar waarom? En wanneer past een lockerkast goed bij uw kantoor? In dit blog lichten we toe wanneer u gebruik kunt maken van een lockerkast!

Lockerkasten op de werkplek gebruiken

Waarom kiezen voor een lockerkast op kantoor?

Ruime kasten met kleine opbergvakken, ofwel lockers. Dat is wat een lockerkast is. Wellicht niet praktisch voor het opbergen van kantoorartikelen of papierwerk. Maar wél voor heel veel andere zaken. Want een lockerkast beschikt over diverse compartimenten die elk apart afsluitbaar zijn, doordat elk compartiment is voorzien van een apart slot. En dat maakt deze kast geschikt voor tal van doeleinden. Een extra veilige opbergoplossing nodig, bijvoorbeeld voor vertrouwelijke documenten? Of juist ieder personeelslid voorzien van een eigen opbergplek voor hun spullen? Er zijn tal van morgelijkheden om een lockerkast te gebruiken binnen uw kantoor. Welke dit precies zijn? We stippen de belangrijkste aan.

Lockerkasten binnen de hybride werkomgeving

Binnen de hybride werkomgeving wordt doorgaans gewerkt met flexwerkplekken. Doordat er met het hybride werken geen volledige bezetting is, kan gekort worden op het aantal werkplekken en gewerkt worden met flexwerkplekken. Dat maakt dat niemand een eigen, vaste werkplek heeft. En dus ook geen ruimte om werkspullen achter te laten. Omdat niemand blij wordt van het heen en weer gesleep van spullen tussen de werkplek en thuis, zijn lockerkasten dé oplossing. Doordat iedereen dan een eigen, persoonlijke opbergplek heeft, kunnen spullen veilig worden achtergelaten en zijn de spullen tijdens de kantoorwerkdag altijd binnen handbereik.

Een overzichtelijke opbergplek

Maakt u gebruik van vele vertrouwelijke documenten? Of wilt u ervoor zorgen dat specifieke bedrijfsproducten op veilige en gesorteerde wijze worden opgeborgen? Dan zijn lockerkasten tevens een goede keuze. Want met onze lockerkasten heeft u diverse opbergvakken voor verschillende spullen. Onze houten lockerkasten zijn zelfs beschikbaar met verschillende indelingen, zodat u per lockerkast kunt bepalen of u er grote, of juist kleinere spullen in wilt opbergen. Lockers nodig voor kleine spullen, zoals sleutels of telefoons? Dan zijn de mini-lockers een goede oplossing; dit zijn stalen lockerkasten met een ruime hoeveelheid aan kleinere lockers.

Lockerkasten als persoonlijke opbergoplossing

Diverse toepassingen mogelijk

Natuurlijk zijn er vele andere manieren waarop u lockers kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een lockerkast bij de entree, in de garderobe of kleedruimte; dit is met name van toepassing voor bedrijven waar wordt gewerkt met bedrijfskleding, en waar waardevolle eigendommen niet zijn toegestaan op de werkvloer. Of pas een lockerkast toe als u werkzaam bent binnen een onderwijs- of sportinstelling, zodat de kluisjes gebruikt kunnen worden voor het opbergen van diverse spullen, kleding of apparaten. Benieuwd naar de verdere toepassingen? Of wilt u weten hoe u lockerkasten kunt toepassen binnen uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.