Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Waarom kiezen voor een belcel op kantoor?

2023-01-20

Het is de nieuwste trend binnen de grote, open kantoren: belcellen. Want juist op een plek waar veel mensen in dezelfde ruimte samenwerken, is een ruimte met wat meer rust of privacy gewenst. En ook in de kleinere kantoren zien we dat belcellen steeds populairder worden. Maar wat zijn belcellen? En waarom – en wanneer – zou u ervoor kiezen op uw kantoor? In dit blog vertellen we waarom u zou kiezen voor een belcel op kantoor!

Waarom kiezen voor belcellen op kantoor

Extra ruimte, zónder verbouwing

“A room within a room”. Dat is de perfecte beschrijving van de belcel. Doordat u deze units in een ruimte opbouwt, creëert u eenvoudig een extra ruimte binnen uw werkruimte. Ideaal als u werkt in een open kantoor waarin geen aparte vergaderruimtes of werkplekken zijn. Een akoestische belcel bestaat uit losse wanden, een vloer, plafond en glazen deur. Dat maakt ‘m makkelijk op te bouwen en te plaatsen op de plek waar u ‘m wilt hebben. En dat zonder een grootse verbouwing! Eenpersoonsbelcellen zijn voorzien van een kleine, vaak hoge tafel, met voldoende ruimte voor uw laptop, zodat u ongestoord kunt bellen. Belcellen voor twee personen hebben een tafel waar u, vanzelfsprekend, met twee personen aan kunt werken.

Praktisch en flexibel

Zo’n belcel stelt u geheel naar smaak samen. Zowel als het gaat om formaat, als om materiaal én kleuren. Een echte eyecatcher in uw kantoorruimte, dus. En óók nog eens hartstikke praktisch. Want juist in open kantoorruimtes – klein of groot – is er veel behoefte aan een plek waar in opperste concentratie kan worden gewerkt, of in stilte kan worden gebeld met collega’s, klanten of partners. Een belcel biedt dan veel flexibiliteit. Zeker in een tijd waarin het hybride werken de norm is. Want met collega’s die vanuit allerlei plekken werken, is het wel zo handig om een rustig plekje te hebben voor een belletje of overleg als u wél op kantoor werkt.

Belcellen kiezen voor uw kantoor

Oplossingen voor vergaderingen

Natuurlijk zijn er ook oplossingen voor ruimere stiltewerkplekken, waarin met meerdere personen ongestoord kunt vergaderen. Dit zijn de zogeheten vergadercabines of akoestische vergaderruimtes. In deze cabines kunt u met 4, 6 of zelfs 8 personen vergaderen. Ideaal voor grotere groepen, en perfect als u over (te) weinig vergaderruimtes beschikt. Combineer de kleinere belcellen met de grotere akoestische vergaderruimtes om zo tot een totaaloplossing voor uw kantoor te komen.

Wat zijn de voordelen van belcellen op kantoor?

Het kiezen voor belcellen, of akoestische vergaderruimtes, heeft tal van voordelen. We sommen ze voor u op:

  • - Een ruimte waarin zonder afleiding kan worden gewerkt of gebeld;
  • - Biedt een extra, afgezonderde werk- of vergaderruimte zónder een benodigde verbouwing;
  • - Gaat uw bedrijf verhuizen? Dan neemt u de belcel gewoon mee naar uw volgende pand;
  • - Zorgt voor geluidsaborptie, waardoor u in een fijnere akoestiek werkt.
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.