Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Veilig kantoorspullen opbergen? Zo doet u dat!

2023-03-07

Ieder bedrijf heeft er wel mee te maken: waardevolle spullen of vertrouwelijke documenten die niet binnen handbereik van alle collega’s mogen liggen. Wilt u voorkomen dat deze kantoorspullen zomaar rondslingeren door het kantoor, en ze juist veilig opbergen? Dan is een stevige, veilige opbergoplossing het antwoord. Maar wat zijn die opbergoplossingen? En hoe waarborgt u de veiligheid van deze kantoorspullen? We vertellen het in dit blog!

Diverse archiefkasten voor veilige opbergruimte

Archiefkasten met slot voor uw kantoorruimtes

Veiligheid is een belangrijke factor bij de inrichting van uw kantoorpand. Zeker als er regelmatig verschillende gasten over de vloer komen. Specifieke spullen of documenten mogen immers niet in de verkeerde handen terecht komen. Diverse archiefkasten met slot, zoals een stevige, stalen roldeurkast of draaideurkast, helpen dan om alle kantoorspullen achter slot en grendel te bewaren. Ideaal als u uw kantoorspullen op een eenvoudige manier, veilig wilt opbergen.

Persoonlijke opbergruimte met lockerkasten

Natuurlijk heeft u soms ook te maken met diverse kantoorspullen, zoals vertrouwelijke documenten, die überhaupt niet geschikt zijn voor onbevoegden; en dus voor slechts enkele medewerkers bereikbaar mogen zijn. In dat geval is het belangrijk om te voorzien in een opbergoplossing die enkel door vastgestelde personen kan worden gebruikt. Een lockerkast is dan ideaal. Want alle lockerkasten uit ons assortiment kunnen worden voorzien van een mechanisch of elektronisch cijferslot. Op die manier kunnen de bevoegde medewerkers, middels een eigen cijfercode, de kasten openen. Dat maakt de opbergoplossing extra veilig.

Veilig kantoorspullen opbergen in een lockerkast

De voordelen van cijfersloten

Natuurlijk zijn archiefkasten met cilinderslot al hartstikke veilig. Toch doet een cijferslot daar nog een schepje bovenop. Juist doordat een cijferslot uniek én persoonlijk is, heeft u makkelijk en duidelijk in de hand wie toegang heeft tot de kasten. Lekt een cijfercode uit? Dan is deze zo weer aangepast, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. Natuurlijk is het altijd mogelijk een moedersleutel mee te laten leveren, zodat de kast óók toegankelijk blijft als u de cijfercode vergeet.

Extra beveiligde oplossingen

Naast lockerkasten, kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor extra beveiligde oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandkasten, of een kluis. Zo zijn uw kantoorspullen ook direct veilig voor inbraak én brand. Deze brandkasten zijn ook nog eens voorzien van extra degelijk slot, zodat hij niet zomaar opengebroken kan worden. Een plus voor de veiligheid, dus!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.