Navigatie

Een unieke sfeer creëren in uw kantoor? Kies voor een houten kantoorkast

2021-01-21 15:19:45

Leestijd: 3 minuten

De afgelopen jaren vindt er een flinke verschuiving plaats binnen kantoorinrichtingen. Hoe er eerst bij het woord ‘kantoor’ direct gedacht werd aan systeemplafonds, grijze vloerbedekking en metalen, zilverkleurige kantoormeubelen, wordt een huiselijke, informele sfeer steeds meer de standaard. Eén van de onderdelen van die verschuiving is de verandering in het gebruik van materialen. En de houten kantoorkast? Die is hiervan het perfecte voorbeeld.

Het kantoor als ontmoetingsplek

Thuiswerken is het nieuwe normaal, en juist daarom moeten we het kantoor zo aantrekkelijk mogelijk maken. Een gezonde, fijne werkomgeving gaat gepaard met een goed doordacht interieur. Zodat u uitkomt op een plek waar medewerkers elkaar ontmoeten en in een ontspannen sfeer kunnen overleggen met elkaar. Een plek waar medewerkers zich goed en productief voelen. En daarom wordt de afstandelijke, formele inrichting ingeruild voor een huiselijke sfeer. Dat betekent: meer planten op kantoor, comfortabele overlegruimtes, flexwerkplekken en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout.

Houten kantoorkasten in kantoorinrichting

Anders dan anders

Bij een kantoor waar veel gebruik wordt gemaakt van flexwerkplekken, kunnen goede kantoorkasten niet ontbreken. Toch kan de standaard stalen kantoorkast afbreuk doen aan uw warme, trendy interieur. Daarom vindt u in ons assortiment een breed aanbod aan kantoorkasten met een houten omhuizing en deuren. Schuifdeurkasten, roldeurkasten, lockerkasten, open kasten… noem maar op! Elk met een unieke uitstraling, want u stelt deze kast helemaal zelf samen. Niet alleen wat betreft de afmetingen; ook als het gaat om de kleur. In veel gevallen kunt u namelijk kiezen uit twee houtkleuren. Zo past u de houten kast helemaal aan op uw bestaande interieur.

Passend in ieder interieur anno 2021

Neem een kijkje tussen onze houten kantoorkasten en u zult al gauw zien dat deze kasten anders dan anders zijn. Deze kasten kenmerken zich namelijk door hun luxe, stijlvolle uitstraling, en passen daarmee perfect in ieder interieur anno 2021 – op kantoor, maar ook in huis.

Bekijk onze houten kantoorkasten in onze webshop.

Modern interieur met houten kantoorkasten

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.