Navigatie

Niet harder, maar slimmer werken | Infographic

2019-11-25 13:23:25

Alweer een mooie infographic, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze keer eentje vol met tips hoe je slimmer kunt werken. Hard werken hoeft niet perse goed te zijn. Je kunt een hoop frustratie en stress besparen als je slim omgaat met bepaalde situaties. In de infographic hieronder een aantal simpele, maar effectieve tips om je (kantoor)baan een stukje makkelijker te maken.

Een aantal simpele tips:

  • In blokken werken: Werk in blokjes van 20 minuten en wissel deze af met een paar minuten beweging, zoals lopen naar het koffiezetapparaat of gewoon even naar het toilet gaan. Zo ben je er bewust mee bezig en door deze simpele voorbeelden beweeg je toch meer op een dag!
  • Kleine klusjes?: Zet gewoon een eierwekker en probeer zoveel mogelijk van deze klusjes te klaren binnen de ingestelde tijd.
  • Hoofd legen: Af en toe is het goed om gewoon te stoppen en op een ander moment verder te gaan. Neem een halve of een hele dag vrij om je hoofd leeg te maken. Neem wat rust en kom morgen weer fris en fruitig terug!

Lees ook eens onze tips over hoe kantoorinrichting invloed kan hebben op de tevredenheid en productiviteit!

Slimmer werken Officetopper blog

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.