Navigatie

Ongestoord werken

2019-11-25 14:09:31

Je zit net lekker te werken, super geconcentreerd, want je gaat je werk vóór de deadline af hebben. Je vingers bewegen soepeler dan ooit over je toetsenbord. De rijen met letters razen als een sneltrein van links naar rechts in je tekstverwerker. Maar dan, je wist dat het ging gebeuren, de deur van je kantoor vliegt open. In de deuropening staat de nieuwe stagiair en vraagt: ‘Waar is de wc ook alweer?’. Dag concentratie, dag flow, dag deadline, tot ziens!

Voor veel mensen een bekend scenario (de stagiair is natuurlijk te vervangen voor een collega, schoonmaakster of iemand anders die over de werkvloer struint). Wil je dat er eerst wordt aangeklopt, voordat je gestoord wordt. Of wil je de hele situatie voorkomen? Wij hebben de oplossing! Hieronder vindt je een verzameling deurhangers. Het enige wat je zelf nog moet doen is printen en netjes langs de lijntjes knippen. Hang de hanger die het best bij je past aan de deurklink/deurknop van de kantoorruimte. Et voilà, er zal voortaan wel twee keer worden nagedacht voordat iemand je stoort!

Deurhanger Officetopper
Deur hanger Officetopper
ongestoord werken Office
doorwerken Officetopper
Kantoordeurhanger Officetopper
kantoor deurhanger Officetopper
kantoor deur hanger Officetopper
kantoor deurhangers Officetopper
deurhanger voor kantoor Officetopper

Bron deurhangers:

Creativemarket

 

 

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.