Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Najaarsactie – Waarom een telefoonhouder niet kan ontbreken op uw bureau

2022-11-08

Even videobellen met die ene collega die thuiswerkt. Een belangrijke call voor die cruciale opdracht. Of kort bijpraten met uw klant. Tijdens de coronapandemie hebben we ervaren dat face-to-face contact echt niet altijd nodig is – en bellen we dus meer en meer. Zeker nu het hybride werken in een stroomversnelling is gekomen, is videobellen dé oplossing om eenvoudig in contact te blijven met collega’s, partners of klanten. Een telefoonhouder kan dan haast niet ontbreken op uw bureau. Maar waarom? We leggen het graag aan u uit!

Eenvoudig handsfree bellen

Hoewel videocalls of korte telefoontjes ideaal zijn voor een tijdbesparende manier van werken, kleven er wel wat nadelen aan. Als u belt met uw telefoon of iPad, heeft het immers tot gevolg dat u een kwartier, een half uur of soms zelfs een uur lang met het device in uw hand zit. Niet erg handig – zeker niet als u tussendoor aantekeningen wilt maken of besproken acties of aanpassingen direct wilt doorvoeren. Een telefoonhouder – die ook fungeert als tablethouder – is hiervoor ideaal. U plaatst uw telefoon of tablet immers stabiel op de houder, waardoor u eenvoudig handsfree kunt bellen en dus uw handen vrij heeft voor belangrijkere zaken. En natuurlijk is zo’n houder ook perfect als u in een goede werkhouding door uw mail, berichten of afbeeldingen wilt scrollen.

Telefoonhouder op uw bureau voor videocalls

Ontvang een gratis telefoonhouder

We hebben goed nieuws! Vanaf nu, tot het einde van het jaar, ontvangt u tijdens onze najaarsactie bij iedere bestelling vanaf €300,- excl. btw namelijk een gratis telefoonhouder ter waarde van €29,50 cadeau. Deze telefoonhouder is van hoogwaardig kunststof, heeft een verzwaarde voet met viltdoppen aan de onderzijde voor extra grip en stevigheid. Daarnaast is de houder volledig naar wens in te stellen, zodat u uw telefoon, tablet of e-reader altijd in de gewenste positie plaatst. De houder is daarnaast breed genoeg, zodat u uw devices zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen – of er thuis zelfs een boek op plaatst.

Profiteer van onze najaarsactie

Hebben we u overtuigd? Plaats dan gauw een bestelling van minimaal €300,- excl. btw en profiteer van alle voordelen van deze handige telefoon- en tablethouder. Zorg wel dat u er snel bij bent, want op is op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.