Navigatie

Inspirerende werkplekken

2019-11-25 13:07:16

In de vorige blogpost hebben we het gehad over hoe een werkplek effect kan hebben op de productiviteit en tevredenheid van de werknemers. Dus is het nu tijd om aandacht te besteden aan unieke en inspirerende werkplekken. Wij hebben een paar van de meest bizarre voorbeelden verzameld en daar een mooie top 5 van gemaakt. Dus scrol maar naar beneden als je wat inspiratie gebruiken kunt.

#1 Zit de omzet in de lift?

Werkplekken Google Zurich Officetopper

Het kantoor van Google in Zurich heeft alles wat je maar bedenken kunt. Als je klaar bent met vergaderen in een van deze skilift cabines, dan kan je daarna ontspannend van één van de glijbanen af roetsjen of even bijkomen in een ''old fashioned'' loungebar.

 #2 Valt er geen land te bezeilen met de sa(i)les afdeling?

Invention Land kantoor

Dan zet je ze toch gewoon op de boot! Bij Inventionland dachten ze er waarschijnlijk ook zo over. Zoals de naam al verraadt, is dit bedrijf gespecialiseerd in het uitvinden van dingen. Hun missie is: een idee vormen tot een product dat in (massa)productie genomen zou kunnen worden.

#3 Maak van je baan een glijbaan

Glijbaan op het werk Officetopper

Het is tegenwoordig niet eens uniek meer te noemen, een glijbaan op het werk. Google voor de grap maar eens ''glijbaan op het kantoor''. Je zou je bijna af gaan vragen waar er bij jouw op je werk een staat.

#4 Pallets over, maar bureaus te weinig

pallets kantoor Officetopper

Wie zegt dat pallets alleen gemaakt zijn om producten te vervoeren, die heeft het mis. Je kunt ze ook prima gebruiken om je kantoor mee in te richten of op te fleuren. Plus als je gaat verhuizen dan heb je alleen een heftruck nodig!

#5 Voor iemand die echt van werken hou(d)t

werkplek van hout

De laatste werkplek. Misschien niet zo héél bijzonder, maar wel erg mooi. Planken die als golven over het plafond rollen, dat is weer eens wat anders dan een standaard systeemplafond.

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.