Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Hoe kan ik in stilte telefoneren op kantoor?

2023-02-23

Even een belletje naar die ene collega die thuiswerkt. Of: even telefonisch overleggen met een klant, of een videocall met een externe partner. We bellen gedurende de werkdag heel wat af. En dat is de afgelopen jaren, mede door het hybride werken, alleen maar meer geworden. Die telefoontjes zijn niet altijd geschikt om op je werkplek te voeren – zeker als u in een kantoortuin werkt. En er is ook niet altijd een lege ruimte voorhanden om even te bellen. Maar hoe kunt u dat wél in stilte telefoneren op kantoor? We vertellen het u graag.

Een rustige werkplek creëren

Hoewel een deel van de telefoontjes prima op de werkplek gevoerd kunnen worden, zoekt u voor sommige belletjes of overleggen toch liever de rust op. Natuurlijk kunt u hiervoor plaats nemen in een vergaderruimte of andere, rustige, werkplek. Maar wat is deze niet beschikbaar zijn? In stilte telefoneren op het werk is de afgelopen jaren steeds meer een must geworden. En natuurlijk kunt u voor sommige, meer persoonlijke, gesprekken prima even naar een rustiger deel van het pand lopen. Toch heeft u ook geregeld uw laptop, of bijvoorbeeld een notitieboek, nodig voor het maken van aantekeningen bij zakelijke besprekingen. Het is dan dus belangrijk om in uw kantoor een plek te hebben waar in alle rust overlegd of getelefoneerd kan worden.

Hoe in stilte telefoneren op kantoor

Belcellen om in stilte te telefoneren

In dat geval is een belcel een geweldige oplossing. Zeker als er in uw kantoor geen ruimte is voor een extra werkplek óf er geen tijd of middelen zijn voor een grootse verbouwing, zijn de belcellen ideaal. Dit zijn namelijk losstaande units die u opbouwt in een bestaande ruimte. Deze belcellen zijn aan de binnenzijde voorzien van akoestische wanden, en bieden daarmee een fijne ruimte om in alle rust te telefoneren. Omdat deze units in diverse maten leverbaar zijn – van kleine belcel voor 1 persoon, tot complete vergaderruimte voor wel 8 personen – past deze ook nog eens altijd wel in uw kantoorpand.

Diverse varianten voor uw kantoor

Natuurlijk kunt u, voor de echte stiltewerkplek, kiezen voor een afgesloten belcel. Wilt u de openheid bewaren, of heeft u bijvoorbeeld een grote hal waarin u verschillende werkplekken wilt creëren? Dan kunt u ook kiezen voor de half-open pod, zoals de Busylounge. Deze units zijn half-open, maar bieden door het akoestische materiaal en de afgesloten wand, toch een plaats waarin u in alle rust kunt bellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.