Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Hoe creëert u een sfeervol kantoor?

2023-06-08

Het kantoor is een plek waar u veel tijd in de week doorbrengt. Lange dagen in een kil en sfeerloze kantoorruimte helpt niet mee voor de productiviteit en welzijn van de werknemers. Doormiddel van kleine toevoegingen in uw kantoor kunt u hier een groot verschil in maken. Maar hoe creëert u dan wel sfeervol kantoor? Dat vertellen we u graag in dit blog.

Planten toevoegen

Iets wat een ontzettend groot verschil kan maken in de ruimte zijn planten. Het ziet er niet alleen gezellig uit, planten hebben ook een zuiverende werking. De planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit waardoor het kantoor aangenamer wordt om een lange tijd in te werken.

planten op kantoor

Sfeervolle akoestiek

Door middel van het toepassen van akoestische panelen vangt u twee vliegen in een klap. U kleed de ruimte aan met sfeervolle materialen én u verbetert de akoestiek. Er zijn verschillende opties voor het toepassen van akoestische panelen. Zo zijn er akoestische plafondpanelen en hangende panelen. Het voordeel van deze panelen is dat deze geen bruikbare ruimte in beslag nemen.

Naast volledig gestoffeerde panelen, zijn er ook houten panelen. Een voordeel van deze panelen is dat ze ook verkrijgbaar zijn in een akoestische variant. De houten panelen brengen veel sfeer in een ruimte doordat hout in diverse kleuren beschikbaar zijn en het een warme uitstraling geeft.

houten panelen

Denk buiten de lijntjes

De standaard indeling kennen we allemaal. Een lange rechthoekige vergadertafel en een kantoor met standaard werkeilanden. Wilt u een speels verschil maken? Denk dan buiten de lijntjes. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht een 'triple' bureau? De naam zegt het al. Aan zo'n werkplek kunnen 3 personen werken in de vorm van een driehoek. Wilt u af van de standaard vergadertafel? Denk dan eens aan een vergadertafel met een hoog-laag verdeling. Benieuwd daar deze uitvoering? Bekijk het hier.

Advies van Officetopper

Zoekt u voor uw pand een sfeervolle kantoorinrichting? Betrekt u bijvoorbeeld een nieuwe locatie, breidt uw kantoorpand uit of is uw huidige kantoormeubilair aan vervanging toe? Bij Officetopper bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw complete kantoor. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Komt u graag een keer langs in de showroom? Neem contact met ons op zodat we kunnen zorgen dat de juiste werknemer aanwezig is om u te helpen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.