Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Hoe bepaal ik de juiste afmetingen van mijn nieuwe belcellen?

2023-03-24

Even in alle rust bellen. Ongestoord een overleg plegen. Of juist in stilte dat klusje wegwerken waar u alle concentratie voor nodig heeft. Een belcel is ideaal voor uw kantoor. Deze cellen zijn er in diverse maten. Van kleine belcel tot grote vergaderunit. Bent u van plan belcellen aan te schaffen voor uw kantoor? Dan is het goed om vooraf te bepalen welk formaat, of welke formaten, u nodig heeft. Maar hoe bepaalt u nu de juiste afmetingen van uw nieuwe belcellen? We vertellen het u in dit blog.

Welke afmetingen voor belcellen kiezen

De verschillende afmetingen

Bij het bepalen van de juiste afmetingen, is het allereerst natuurlijk belangrijk om te weten welke formaten er zijn. In ons assortiment vindt u de volgende belcellen terug:

  • > Belcel formaat S: de kleinste belcel in ons assortiment doet zijn naam eer aan. Want die kleine belcel is zeker geschikt om even in te bellen. Deze belcellen zijn ontworpen voor één persoon, en hebben een hoge tafel zodat er staand – of zittend op een hoge stoel - gebeld kan worden.
  • > Belcel formaat M: bellen of overleggen. De belcellen formaat M bieden ruimte voor twee personen, en zijn daarmee ideaal om één-op-één te overleggen of met wat meer ruimte te bellen.
  • > Belcel formaat L: het op een-na-grootste formaat binnen ons assortiment is het L-formaat. Dit formaat is haast geen belcel meer te noemen; eerder een vergaderunit. Deze ruimte is namelijk geschikt voor wel vier personen, en daarmee perfect als losstaande vergaderruimte of zoomruimte voor meerdere personen.
  • > Belcel formaat XL: een ware vergaderunit, dit grootste formaat. Want die grote belcellen zijn gemaakt om plaats te bieden aan wel 6 tot 8 personen! Dat maakt deze losstaande, akoestische unit perfect als extra vergaderruimte, zodat u ongestoord met elkaar kunt overleggen.
De juiste afmetingen voor belcellen bepalen

Welke belcellen passen in uw kantoor?

Hoe u de juiste afmetingen bepaalt, is geheel afhankelijk van de ruimte die u hebt en het doel dat u met de belcellen heeft. Heeft u een grote ruimte op te vullen en behoefte aan een extra vergaderruimte? Of zoekt u vooral stiltewerkplekken? Of: juist faciliteren in een divers aanbod aan stiltewerk- en overlegplekken? Wordt er veel gebeld op uw kantoor, en wilt u ervoor zorgen dat dit op een rustige, stille plek kan worden gedaan? Of heeft u niet zoveel ruimte, en zoekt u daarom een wat kleinere unit? U ziet: er zijn mogelijkheden genoeg voor het bepalen van de juiste afmetingen voor de nieuwe belcellen in uw kantoorruimtes!

Advies op maat

Natuurlijk is het altijd lastig om vooraf te bepalen welk formaat het beste in uw kantoorruimte past. Daar denken wij graag bij mee! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies voor de specifieke wensen die u heeft. We maken een plan op maat – en kijken graag met u mee naar uw wensen, de ruimte en het doel van de belcellen. Neem gerust contact met ons op – of kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.