Navigatie

Duurzame bureaustoel? Bestel de Woven Bottle Edition

2021-01-08 14:43:24

Leestijd: 2 minuten

Comfortabel, instelbaar, ergonomisch… Allerlei kenmerken waaraan een bureaustoel het liefst voldoet. Maar hoe fijn is het als de stoel waarop u zit, ook nog eens goed is voor de wereld om ons heen? Onze nieuwe bureaustoel O.T. Mesh Anniversary Woven Bottle Edition maakt het mogelijk.

100% gerecycled stoftype

Snel leverbaar, vol ergonomische opties en ook nog eens duurzaam. Dat is de Woven Bottle Edition van bureaustoel O.T. Mesh Anniversary. Deze stoel beschikt over een zitting die volledig gestoffeerd is met het stoftype Regain. Deze stof bestaat voor 100% uit, jawel, gerecyclede RPET-flessen. Klinkt wellicht wat oncomfortabel, maar dat is het zeker niet. Om de stof zachter en steviger te maken – en daarnaast meer volume te geven, worden Chenille draden meegeweven. Het resultaat? Een sterke, stevige én zachte stof met een rijke, matte uitstraling.

Woven Bottle Edition bureaustoel duurzame bureaustoel zwart

Meer weten over alle opties van de stoel? Bekijk de O.T. Mesh Anniversary | Woven Bottle Edition.

Voordelen productie Regain-stof

En dit stoftype is niet alleen ontzettend mooi en zacht; de productie verlaagt ook de druk op het milieu aanzienlijk. Denk aan: substantieel minder energieverbruik (-70%), een flinke verlaging van de koolstof-uitstoot (-76%) en daarnaast een veel lager waterverbruik, namelijk een vermindering van 86%. En dat terwijl er een slijtvast materiaal voor teruggegeven wordt. Een stof die vuilafstotend en eenvoudig in onderhoud is. Toch een vlekje? De stof is wasbaar tot 30 graden. Een stoel die ook nog eens lang meegaat, dus.

Grote aanvraag?

×

Heeft u meerdere werkplekken nodig? Of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 

Meer informatie? Lees het op de pagina Complete kantoorinrichting.