Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Dé trends om rekening mee te houden bij het inrichten van uw kantine

2021-04-09

Leestijd: 3 minuten

Even loskomen van het werk, ontspannen eten en bijkletsen met de collega’s. De kantine is het kloppende hart van de organisatie. Dé plek om even bij te komen tussen de werkzaamheden door, en op te laden voor de rest van de dag. En dus is het erg belangrijk dat de inrichting van deze ruimte goed doordacht is. Praktisch, maar ook zeker mooi en stijlvol. We vertellen u graag met welke trends u rekening moet houden bij het inrichten van uw (nieuwe) kantine!

Zorg voor voldoende ruimte

Hoewel het gros van de medewerkers op dit moment nog thuiswerkt, kunnen we rustig aan gaan denken aan de periode waarin we regelmatig weer richting kantoor kunnen vertrekken. En daar zal de inrichting van uw kantine ook op aangepast moeten worden. Eén van de eisen waaraan de kantine op uw kantoor moet voldoen, is dat deze voldoende ruimte biedt. Dat zal na de pandemie nog een stapje verder gaan. Want medewerkers moeten in deze bedrijfsruimte voldoende afstand tot elkaar kunnen bewaren. Een grote kantinetafel waaraan stoelen worden geplaatst met voldoende afstand, of juist meerdere kleine tafels voor 2 tot 4 personen, zijn daarvoor de perfecte oplossing.

Kantine inrichting trends kantinestoelen en kantinetafels

Stoelen: diverse stoelen uit onze Tango-lijn. Tafels: diverse tafels uit onze Nova Wood-lijn.

Kantinetafels en -stoelen met een huiselijke uitstraling

We verwachten dat thuiswerken, ook als het niet meer strikt noodzakelijk is, blijft. Want we hebben allemaal gezien hoe fijn het is om thuis een hele stapel werkzaamheden weg te werken. Daarmee verandert het kantoor in ontmoetingsplek: de plek waar u regelmatig heen komt om te sparren, overleggen of brainstormen met uw collega’s. En dat is ook wel de reden om het kantoor zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hoewel de kantine eerst voornamelijk praktisch en onderhoudsvriendelijk werd ingericht, speelt design een steeds grotere rol in de kantine-inrichting trends van nu. Medewerkers moeten zich optimaal kunnen ontspannen. Kantinestoelen en -tafels met een huiselijke uitstraling zorgen voor een goede sfeer in uw lunchruimte. Zachte stoffen of robuuste stoelen, een afwisseling tussen hoge en lage meubels en een stijlvolle tafel zijn daarbij onmisbaar.

Inrichten nieuwe kantine trends huiselijk en natuurlijk

Stoelen: Barkruk Velours, Stoel Velours en Bureaustoel Homy.

Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen

Bij die huiselijke sfeer komt meteen een andere trend kijken. Namelijk het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Kantinetafels en -stoelen van massief hout en het toevoegen van veel groen in uw kantoor – bijvoorbeeld in de vorm van een groene wand of het plaatsen van verschillende planten – zorgt voor een gezonde kantooromgeving waar uw medewerkers zich goed kunnen ontspannen én zich laten inspireren. Kortom: een fijne ruimte om op te laden voor de rest van de (mid)dag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.