Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Dit zijn de leukste accessoires voor op kantoor

2023-02-15

Het kantoor is er enkel om te werken. Toch? Nou, nee. Want zeker de afgelopen jaren is er flink wat veranderd in het gebruiksdoel van het kantoor. Natuurlijk moet er gewerkt worden. Maar óók ontspanning wordt steeds belangrijker. Net als een gezellige en huiselijke sfeer. Om aan die eisen te voldoen, bieden we in ons assortiment, naast kantoormeubelen, ook diverse accessoires aan. Maar wat zijn nou de leukste accessoires voor uw kantoor?

Net dat beetje extra

De kantine, vergaderruimte, lounge en ook de werkplekken: het is belangrijk dat deze nét dat beetje extra bieden. En dat extra’s kan zijn in de vorm van comfort, sfeer of juist ontspanning en gemak. Dat helpt bij het vergroten van het werkgeluk en de motivatie, en daarnaast zorgt het ook nog voor een flinke verhoging van de productiviteit op de werkvloer. Er zijn tal van accessoires die u hiervoor kunt inzetten. Inzetbaar in diverse ruimtes, en daarmee ideaal voor uw gehele bedrijfspand. Zo maakt u uw kantoor een aantrekkelijke werkplek, en dat is weer belangrijk binnen deze tijd van hybride werken én bij het aantrekken van nieuw personeel.

Een moment van ontspanning

We beginnen met de lounge. Want waar we in eerste instantie het kantoor inderdaad voornamelijk gebruikten voor het uitvoeren van werk, hebben we de afgelopen jaren ook geleerd dat het voor de productiviteit én motivatie belangrijk is om soms even te ontspannen. Daarvoor bieden we in ons assortiment diverse ontspanningsproducten aan. Even tafeltennissen, tafelvoetballen of poolen; dit korte ontspanningsmoment haalt de druk van de ketel en zorgt ervoor dat medewerkers nadien weer vol energie aan de slag kunnen. Deze accessoires zijn ideaal voor uw lounge, in de kantine of juist in een speciale ‘gameroom’. Zorg er wel voor dat ze niet in de buurt van de werkplekken worden geplaatst, omdat dit juist de concentratie van collega's kan verstoren.

De leukste accessoires voor ontspanning op kantoor

Stijlvolle presentatiemiddelen

Een stijlvolle presentatie van uw producten, brochures of flyers zorgt voor extra aankleding van uw kantoor. Daarom vindt u diverse presentatiemiddelen in ons assortiment. Van brochure- en folderhouders voor het uitstallen van diverse (marketing)materialen tot whiteboards en prikborden voor het presenteren van diverse uitingen. En natuurlijk zorgen deze producten ook voor extra gemak tijdens uw vergaderingen, teammeetings of presentaties. Een extra toevoeging voor diverse ruimtes, dus. En dat maakt deze presentatiemiddelen dus echte aanraders voor uw kantoor.

Een betere akoestiek én aankleding

Comfort wordt steeds belangrijker. Natuurlijk in de vorm van goed zitten en een comfortabele werkplek, maar óók wat betreft omgeving. Voldoende ruimte, genoeg daglicht en… een goede akoestiek. Dat is ook comfort. In ons assortiment vindt u diverse accessoires voor uw kantoorruimte die u helpen bij het verbeteren van de akoestiek én tegelijkertijd zorgen voor aankleding van de ruimte. Wandpanelen, plafondelementen of (bureau)scheidingswanden; ze zijn er stuk voor stuk in een uitvoering, stoftype en stofkleur naar wens, zodat u ze geheel aanpast op uw huidige interieur. Verbeter in een handomdraai de akoestiek én zorg voor een stijlvolle uitstraling van uw werkruimtes.

Accessoires voor een betere akoestiek op kantoor

Trendy en huiselijke kapstokken

Een professionele uitstraling, en tegelijkertijd een opgeruimde werkomgeving creëren? De Kapstokken in ons assortiment zijn stuk voor stuk geschikt voor de kantoorruimte, en nemen ook nog eens een trendy en huiselijke sfeer met zich mee. Ideaal voor de ontvangst van gasten, maar ook om rondslingerende jassen, sjaals of tassen te voorkomen. Beschikbaar in staande varianten of juist in modellen voor aan de wand, zodat u kunt kiezen voor een uitvoering die past binnen uw ruimtes.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.