Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Waarom PET felt wandtegels een stijlvolle én praktische toevoeging zijn voor uw kantoor

2023-10-18

In een kantooromgeving is een goede akoestiek essentieel voor een productieve werkomgeving. Geluidsoverlast kan leiden tot concentratieverlies, stress en vermoeidheid. Akoestische pet felt wandpanelen zijn een effectieve manier om de akoestiek in een kantoor te verbeteren. In deze blog bespreken we de verschillende voordelen van deze panelen en hoe ze kunnen bijdragen aan een verbeterde werkomgeving.

Waarom zijn akoestische pet felt wandpanelen nuttig op kantoor?

Akoestische pet felt wandpanelen zijn handig omdat ze het geluid op verschillende manieren absorberen. De vezels in het materiaal werken als een soort spons, die de geluidsgolven opneemt. Het polyurethaan zorgt ervoor dat het geluid wordt verspreid, waardoor het minder galmt.

Wat zijn de voordelen van akoestische pet felt wandpanelen op kantoor?

Akoestische pet felt wandpanelen bieden een aantal voordelen voor kantoren. Ze verbeteren de concentratie doordat werknemers zich beter kunnen focussen wanneer er minder geluidsoverlast is. Bovendien verminderen deze panelen stress en vermoeidheid, waardoor een meer ontspannen werkomgeving ontstaat. De verbeterde geluidsomgeving draagt bij aan effectievere communicatie, vooral in open kantoortuinen waar geluid vaak galmt. Daarnaast dragen ze bij aan het creëren van een stijlvolle en prettige werkomgeving door de opties in kleuren en patronen.

Waar kan ik de wandpanelen gebruiken op kantoor?

PET felt wandpanelen zijn geschikt voor alle muren. Door middel van goede lijm blijven de tegels gewoon plakken, hierdoor kunnen ze dus eigenlijk in iedere ruimte opgehangen worden. Maar waar komen ze nou het beste tot hun recht? Dat zijn voornamelijk de ruimte die niet te groot zijn. In een grote, hoge en open kantine gaan deze tegeltjes op de muur het verschil niet maken. Hier zijn andere akoestische oplossingen beter geschikt voor. Denk vooral aan de wat kleinere ruimtes zoals een vergaderruimte, telefoonruimte of andere kleinere plekken zoals een zithoekje. Dit zijn de plekken waar deze wandpanelen de akoestiek kunnen verbeteren én extra sfeer toevoegen door de patronen en kleuren

Akoestische wandpanelen

Welke akoestische pet felt wandpanelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten akoestische PET felt wandpanelen verkrijgbaar, in diverse kleuren en maten. De keuze van het soort paneel hangt af van de specifieke behoeften van het kantoor. In ons aanbod vindt u wandpanelen met diverse vormen, zoals hexagon en vierkant. Deze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Ze verbeteren de akoestiek in de ruimte en geven de muur een mooie uitstraling.

Advies van Officetopper

Akoestische PET felt wandpanelen zijn een effectieve manier om de akoestiek in een kantoor te verbeteren en extra sfeer toe te voegen aan een ruimte. Ze bieden voordelen zoals een betere concentratie, verminderde stress en toegankelijkere communicatie. Akoestische PET felt wandpanelen zijn een investering die zich loont voor een productievere werkomgeving. Bestel uw akoestische PET Felt panelen nu in onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.