Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

7 leuke en nuttige gadgets voor op uw bureau

2023-05-25

Een goed georganiseerd en efficiënt ingericht bureau kan je productiviteit en creativiteit een boost geven. Gadgets op uw bureau zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook nog functioneel zijn. We hebben daarom 7 leuke én nuttige gadgets voor u op een rijtje gezet.

1. Draadloze oplaadstation

Een draadloos oplaadstation is niet te missen in de moderne kantooromgeving. Zo kunt u tijdens de werkdag eenvoudig uw telefoon opladen zodat u altijd voorzien bent van een telefoon met genoeg batterij.

draadloos opladen

 

2. Ergonomische monitorarm

Een ergonomische monitorarm is essentieel voor het plaatsen van uw monitor op de juiste hoogte. De verstelbare arm zorgt er namelijk voor dat het scherm gemakkelijk bewogen kan worden. Daarnaast heeft u geen standaard op uw bureau staan, maar is de arm gemonteerd aan de achterzijde van het blad wat ruimte bespaart.

3. Slimme notitieblok

Tijdens een overleg worden er vaak aantekeningen gemaakt op een laptop. Het kan echter storend zijn als iemand alleen naar zijn of haar scherm aan het kijken is terwijl anderen aan het overleggen zijn. Daarom is een slim notitieblok een geweldige gadget. Hiermee worden handgeschreven notities direct naar een digitaal apparaat gezet.

4. Bureauorganizer

Een opgeruimd bureau bevordert de productiviteit. Een bureauorganizer helpt om potloden, paperclips en andere kleine kantoorbenodigdheden georganiseerd en binnen handbereik te houden. Dit kan ook in de vorm van een pennenlade in uw ladeblok bij de werkplek. Zo behoudt u overzicht en kunt u productiever te werk gaan.

5. USB-bureauventilator

Een compact ventilator is ideaal op uw bureau wanneer u in een warme ruimte werkt. Met zo’n ventilator krijgt u toch de benodigde verkoeling. De bureauventilator sluit u gemakkelijk aan door middel van een USB-kabel. Zo is deze geschikt voor iedere werkplek.

USB ventilator

6. Slimme speaker

De slimme speaker is een functionele en sfeervolle gadget voor op uw bureau. U speelt hiermee uw favoriete muziek af wat de concentratie kan bevorderen. Daarnaast hebben slimme speakers een ingebouwde assistent zoals Alexa of Google Assistant waarmee u afspraken kunt inplannen of herinneringen instelt.

7. Slimme mok

De laatste gadget is iets minder essentieel, maar wel ontzettend leuk. De slimme mok heeft een ingebouwde temperatuursensor waardoor u kunt zien wanneer uw koffie of thee de ideale drinktemparatuur heeft bereikt.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.