Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

5 slimme manieren om ruimte te besparen op uw bureau

2023-04-21

We kunnen allemaal beamen dat een overzichtelijk en opgeruimde werkplek het prettigst werkt. Toch is dat niet altijd even makkelijk met al die computerschermen, documenten en andere werkspullen. Het is logisch, maar een rommelig bureau heeft invloed op uw productiviteit. Hoe bespaart u ruimte? En hoe houdt u uw werkblad zo netjes en overzichtelijk mogelijk? Wij hebben voor u 5 slimme manieren om ruimte te besparen op uw bureau op een rijtje gezet. U leest het in deze blog.

Ruimte op uw werkblad

Monitorarm

Een computerscherm op een standaard neemt flink wat plaats in beslag op het werkblad. Als u gebruik maakt van een monitorarm zweeft uw scherm als het ware boven uw bureau. Dit bespaart veel ruimte, met de monitorarm kunt u gemakkelijk uw beeldscherm omhoog of omlaag bewegen, draaien en kantelen. Nu het computerscherm boven het blad zweeft heeft u dus veel ruimte over op de plek waar het scherm eigenlijk zou staan met het voetstuk. Het bureau oogt gelijk luchtiger en overzichtelijker. Op zoek naar een monitorarm? We hebben een breed assortiment aan monitorarmen om uw te helpen met het besparen van ruimte op uw bureau.

CPU houder

Aansluitend op de monitorarm hebben we de CPU houder. Deze zorgt ervoor dat uw computer onder uw werkblad hangt. Dit maakt enorm veel verschil voor de ruimte op uw bureau. Het ingebouwde gevoel door het computerblok is gelijk verdwenen en u heeft ineens veel meer werkruimte. Daarnaast is een CPU houder dé uitkomst voor zit-sta bureaus. Doordat de computer onder het bureau hangt aan het bureaublad, beweegt deze ook mee naar stahoogte en terug naar zithoogte. Hierdoor heeft u geen last van de lange kabels die u nodig zou hebben als de computer op de grond zou staan.

Kabelmanagement

Al die kabels en snoeren van de computer maken uw bureau al snel rommelig, ook nemen ze werkruimte in. Door middel van een kabeldoorvoerpunt in het blad kunt u de kabels netjes laten weglopen in het blad waardoor alle kabels naar een centraal punt lopen. Met behulp van een kabelgoot kunt u al uw kabels netjes wegwerken onder het bureau. Kabelgoten zijn er in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze site in onze categorie kabelmanagement.

Opbergruimte

Spullen die u niet gebruikt die maar in de weg liggen op uw werkblad, dat is rommelig. Daarvoor is een kast of ladeblok bij uw bureau perfect. Deze kunt u onder uw bureau plaatsen of gebruiken als verlengstuk van uw bureau mits deze dezelfde hoogte heeft. Deze compacte opbergruimte zorgt voor genoeg plek om alle spullen in op te bergen. Er zijn verschillende uitvoeringen, van apothekerskasten met legborden tot ladeblokken met lades ze zijn allemaal te vinden in ons assortiment.

Opbergruimte bij uw werkplek

Documentenbak

Ondanks dat er veel gedigitaliseerd wordt hebben veel mensen te maken met papieren documenten. Op het bureau neemt dat veel plek in beslag. Daarnaast is de kans groot dat het zich opstapelt waardoor het overzicht verdwijnt. Een simpele oplossing is een documentenbak met verschillende vakken. Door deze vakken heeft u alle papieren documenten op één plek en behoudt u het overzicht. Dit gaat een groot verschil maken op uw bureau.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wat voor opbergruimte moet u kiezen? Of welke accessoires gaan u het meeste helpen? We helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van advies en laten u de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom. Neem daarom gerust contact met ons op – of kom langs in onze showroom!

Bereikbaar via WhatsApp!

×

We zijn ook bereikbaar via WhatsApp! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.