Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Slingerverstelbare bureaus

Een in hoogte verstelbaar bureau: ze zijn onmisbaar in iedere kantoorruimte. Bent u ook om, en wilt u uw kantoor inrichten met een aantal verstelbare werkplekken? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod slingerverstelbare bureaus.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Slingerverstelbare bureaus kopen

De slingerverstelbare bureaus in ons assortiment komen in verschillende soorten en maten. Met wangenonderstel, T-poot of 4-poots onderstel. Als zit-sta bureau of een zit-zit bureau. En een enkel bureau voor één persoon of juist een duo-bureau waaraan twee werknemers kunnen werken. Eén kenmerk is voor alle bureaus gelijk: u verstelt de hoogte van het werkblad in een handomdraai.


Waarom kiezen voor een slingerverstelbaar bureau?

Eenvoudig uw bureaus in hoogte verstellen. Ideaal als u uw medewerkers wilt faciliteren in een werkplek waar afgewisseld kan worden tussen een staande en zittende werkhouding; maar ook als een werkplek regelmatig door een andere werknemer wordt gebruikt en het zaak is deze eenvoudig aan te passen aan de lichaamslengte van deze medewerker. In beide gevallen zijn onze slingerverstelbare bureaus dé oplossing.


Werken in de juiste werkhouding

Maar wat is het nut van die hoogteverstelling? Werken op de juiste hoogte zorgt voor een betere werkhouding – en voorkomt daarmee een hoop nek- en rugklachten. Kunt u uw bureau niet verstellen? Dan is de kans groot dat u te laag, of juist te hoog werkt. Dit zorgt ervoor dat uw schouders, nek en rug geen ontspannen houding aannemen. Zeker als er veel achter het bureau gewerkt wordt, en er dus sprake is van een langere, statische belasting, zorgt dit voor veel klachten. Zowel op de korte, als op de lange termijn.


Welke slingerverstelbare bureaus zijn er?

Zoals u kunt zien, heeft u in onze webshop een ruime keuze. Elk bureau is voorzien van een melamine blad en metalen onderstel, waarbij u kunt kiezen uit een breed kleurenpalet – en u het bureau dus geheel naar smaak samenstelt. Wat betreft de ruimte die het werkblad biedt, kunt u kiezen uit bureaus van 120cm tot wel 200cm breed. Het grootste deel van onze bureaus is 80cm diep, maar u kunt bij enkele van onze bureaus ook kiezen voor een diepte van 90 of zelfs 100cm. De hoogteverstelling is per bureau verschillend – raadpleeg hiervoor de specificaties op de productpagina.


Bestel uw bureau met slinger bij Officetopper

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u uw nieuwe bureau eenvoudig in onze webshop. Wilt u het bureau liever eerst bekijken voor u uw bestelling plaatst? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer: maak een afspraak, dan staat één van onze vakkundige medewerkers voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.