Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Elektrisch verstelbare bureaus

Staat gemak en snelheid bij u voorop als het gaat om de verstelbaarheid van bureaus? Dan zijn onze elektrisch verstelbare bureaus perfect. Deze bureaus zijn namelijk met een letterlijke druk op de knop in hoogte te verstellen. Bekijk deze pagina voor ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Elektrisch verstelbare bureaus kopen

Een deel van de bureaus in ons assortiment is uitgerust met een elektrisch verstelbaar onderstel. Hierdoor kunt u, met het indrukken van de knoppen op het paneel, het bureau eenvoudig in hoogte verstellen. En hierbij heeft u de keuze uit tal van bureaus. Zoekt u een standaard, recht bureau? Een duo-bureau voor twee personen? Of een ruim hoekbureau? U vindt diverse verstelbare bureaus in ons assortiment, zodat u precies kiest waar u behoefte aan heeft.


De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Zeker als u van plan bent om uw kantoor in te richten met flexwerkplekken, zijn onze elektrisch verstelbare bureaus ideaal. Hoe dat komt? Doordat u de hoogte eenvoudig en snel verstelt door middel van het knoppen systeem, passen uw werknemers de hoogte aan het begin van hun werkdag snel aan aan hun eigen wensen. Tevens kunt u het bureau dusdanig verstellen dat u ook staand achter het bureau kunt werken. Wilt u het gebruiksgemak nóg verder verhogen? Dan kunt u ook kiezen voor een bureau met digitaal memorydisplay. Hierop leest u op een LED-paneel af wat de exacte hoogte van het bureau is – en slaat u de door u gewenste hoogte eenvoudig op, zodat u het bureau eenvoudig terug op de juiste hoogte zet.


Verschillende opties mogelijk

Zoekt u een bureau met een open karakter? Dan is een bureau met T-poot of H-poot (bij duo-bureaus) de juiste keuze. Het wangen bureau is daarentegen ideaal als u juist zoekt naar een manier om een opgeruimde, knusse werkruimte te creëren. U heeft bovendien de keuze uit bureaus met een metalen onderstel en bureaus met een melamine wangen onderstel – beide opties zijn in verschillende kleuren beschikbaar. En dit combineert u weer met één van de vele beschikbare houtkleuren van het blad. Daarnaast heeft u ook nog een ruime keuze uit diverse afmetingen. Kortom: voldoende mogelijkheden om een bureau te kiezen dat geheel naar wens is!


Bestel eenvoudig en snel bij Officetopper.com

Heeft u een keuze kunnen maken? Een elektrisch verstelbaar bureau naar wens gezien? Fijn! Kies de gewenste afmeting en kleuren – en bestel uw nieuwe bureau binnen enkele stappen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom. Doordat we hier meerdere elektrisch verstelbare bureaus hebben staan, kunt u rustig uitzoeken welk bureau het beste bij u past. En daar geven we u natuurlijk graag passend advies bij! Maak een afspraak en kom langs.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.