Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bureaus 140x80cm

Zoekt u nieuwe werkplekken voor uw personeel – en wilt u hiervoor een aantal bureaus van 140x80cm aanschaffen? Dat komt goed uit. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan kleine bureaus van 140cm breed en 80cm diep.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus van 140x80cm kopen

Een fijne werkplek is voor iedereen onmisbaar. En een goed bureau kan daarbij niet ontbreken! Of u nu uw kantoor volledig gaat herinrichten, of slechts zoekt naar enkele werkplekken van 140x80cm: in ons assortiment vindt u veel soorten bureaus. Afhankelijk van de wens die u heeft, kiest u altijd wel een bureau dat past. Onze bureaus van 140cm breed behoren tot de kleinere bureaus in onze webshop, maar leveren zeker niet in op functionaliteit.


Welke bureaus van 140x80cm zijn er?

Een groot deel van ons standaard assortiment bureaus is namelijk beschikbaar met een afmeting van 140cm breed en 80cm diep. Of u nu zoekt naar een zit-sta bureau, een bureau met vaste hoogte of juist één die beschikt over een manuele hoogteverstelling. Een flexwerkplek – of een vaste werkplek voor uw medewerkers. Een bureau met metalen onderstel. Of dat ene bureau met massief houten 4-poots onderstel dat perfect past in een huiselijke, trendy omgeving. Kortom: er is keuze genoeg!


Een ruim kleuraanbod

Heeft u al een specifieke stijl in uw interieur? Een bepaald kleurgebruik? Dan is het zaak om uw werkplekken hier zo goed mogelijk op aan te passen. Een goed doordacht interieur zorgt namelijk ook voor een verhoogde concentratie en motivatie. Al onze bureaus zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kiest u voor zowel het onderstel uit verschillende metaal- of houtkleuren, en voor het melamine blad uit diverse houtkleuren. Uiteraard is dit per bureau verschillend. Raadpleeg de productpagina om te zien welke kleuren beschikbaar zijn voor het betreffende bureau van 140x80cm.


Bestel uw bureau en profiteer van hoge kortingen

Weet u al helemaal welke bureaus u in uw kantoor wilt plaatsen? Of dit nou een paar stuks zijn, of grotere aantallen: bij ons bestelt u eenvoudig uw nieuwe werkplekken – hoeveel dit er ook zijn. En bestelt u bij Officetopper? Dan profiteert u ook nog van extra hoge kortingen op onze producten. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact op om een afspraak te maken, dan staat een vakkundige medewerker voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.