Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bureaus 120x80cm

Wilt u een aantal nieuwe werkplekken aanschaffen en zoekt u hiervoor specifiek naar bureaus van 120x80cm (bxd)? Of dit nu een recht bureau of elektrisch zit-sta bureau moet zijn: een groot deel van onze bureaus is beschikbaar in deze afmetingen. Op deze pagina vindt u ze allemaal!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus van 120x80cm kopen

Een bureau van 120x80cm is ideaal als u weinig ruimte in uw kantoor heeft of slechts weinig ruimte nodig heeft bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zo’n bureau van 120cm breed is namelijk ideaal als u voornamelijk digitaal werkt en dus slechts een monitor en laptop op uw bureau plaatst. Bovendien zorgt een klein bureau voor een ruimtelijke en open werkomgeving.


Welke bureaus van 120x80cm zijn verkrijgbaar?

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten bureaus van 120x80cm. Zoekt u een recht bureau, met een vaste hoogte of een manuele hoogteverstelling? Of juist een zit-sta bureau dat elektrisch in hoogte verstelbaar is? Het kan allemaal. Buiten het type bureau, heeft u tevens nog de keuze uit het soort onderstel dat het bureau bezit en kunt u kiezen voor een bepaalde bladkleur.


Verschillende kleuren voor uw kantoorruimte

Want zowel voor onze bladen als voor onze onderstellen heeft u een keuze uit verschillende kleuren. Het onderstel van onze bureaus van 120x80cm zijn doorgaans van metaal, en beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zilvergrijs en zwart. De bureaubladen zijn van melamine, en verkrijgbaar in diverse houtkleuren – van de frissere, lichte houttinten tot warme, donkere kleuren. Dit maakt dat u het bureau geheel kunt aanpassen aan uw huidige kantooromgeving.


Uw kleine bureau bestellen? Kies voor Officetopper.com

Een ruime keuze, hoge kortingen en een fijne service. Dat is waar u bij Officetopper voor kiest. Uw bureaus van 120x80cm worden bij bestellingen vanaf €300,- excl. btw gratis thuisbezorgd. Wilt u uw producten op een etage bezorgd hebben of laten inhuizen? Dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor premium levering. Uiteraard bent u, als u nog niet zeker bent van uw bestelling, ook altijd welkom in onze showroom. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.