Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bureaus 200x80cm

Onze grote bureaus van 200x80cm bieden meer dan genoeg ruimte voor al uw papierwerk, notities en natuurlijk uw monitor en/of laptop. Met andere woorden: ruimte genoeg voor ál uw werkzaamheden. Zoekt u een bureau van 200x80cm? Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus van 200x80cm kopen

Wilt u uw medewerkers de ruimte bieden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden? Een groot bureau, waarop zij meer dan genoeg plek hebben voor al hun papieren, handboeken of documentatie. Zonder dat zij daarbij het overzicht verliezen. Onze bureaus van 2 meter breed en 80cm diep zijn hiervoor de oplossing. En we bieden u graag een bureau dat geheel bij uw wensen, medewerkers en huidige interieur past. In ons assortiment vindt u daarom diverse soorten grote bureaus, die zich onderscheiden wat betreft design, kleuropties, vorm en verstelmogelijkheden.


De verschillende verstelmogelijkheden van de bureaus

Ontzettend fijn, zo’n ruim aanbod aan bureaus van 2 meter. Maar dat maakt het kiezen natuurlijk niet gemakkelijker. Daar helpen we u graag bij. Een eerste selectie van de verschillende bureaus kan eenvoudig gemaakt worden op basis van de verstelmogelijkheid van het bureau. Al onze bureaus van 200x80cm zijn immers in hoogte verstelbaar. De manier van hoogteverstelling verschilt echter. Zo kennen we zit-sta bureaus die elektrisch of slingerverstelbaar zijn. En daarnaast vindt u zit-zit bureaus die u verstelt door middel van een slinger of een inbus. Het voordeel van een slinger bij dit bureau, is vooral als meerdere mensen van hetzelfde bureau gebruik maken; zo past u de hoogte eenvoudig aan, waardoor iedereen steeds weer in de juiste werkhouding werkt.


Bureaus van 200x80cm passend bij uw interieur

Bij elk van de bureaus in ons assortiment kunt u kiezen uit diverse kleuren. Zowel voor het melamine blad, als voor het onderstel. Kies uit één van de metaalkleuren van het onderstel, en maak daarbij een passende keuze uit één van de houtkleuren waarin de houten werkbladen beschikbaar zijn. Zo maakt u zelf de mooiste kleurcombinaties, die perfect passen in uw huidige of nieuwe interieur. Ook het type onderstel kunt u passend bij uw interieur kiezen. Zo zorgt een T-poot of 4-poots onderstel voor een open, luchtig karakter in uw kantooromgeving, terwijl het wangenonderstel juist zorgt voor een opgeruimd, overzichtelijk kantoor.


Profiteer van hoge kortingen

Naast alle mogelijke keuzes, bieden wij onze producten ook standaard aan tegen hoge kortingen. Zo profiteert u niet alleen van een prachtig bureau dat geheel naar smaak is samengesteld; ook profiteert u van erg scherpe prijzen. Bent u nog niet zeker van uw bestelling? Neem gerust contact op en stel al uw vragen – of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste bureau!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.