Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Bureaus 160x80cm

Wilt u uw kantoor uitrusten met een aantal nieuwe werkplekken? En zoekt u hiervoor grote bureaus van 160x80cm? Fijn! Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Wij bieden tal van bureaus van dit formaat. En op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan bureaus van 160x80cm.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus van 160x80cm kopen

De bureaus op deze pagina behoren tot ons standaard assortiment; een afmeting van 160x80cm is een gangbare maat voor iedere werkomgeving. Welke werkzaamheden ook aan dit bureau uitgevoerd moeten worden; want dit bureau van 1,6 meter geeft voldoende ruimte. En dat terwijl u geen kolossale werkplek in uw kantoor plaatst. De bureaus zijn er in verschillende soorten. Zo kennen we de standaard, rechte bureaus met een vaste hoogte, maar ook de manueel instelbare bureaus of de zit-sta bureaus die slingerverstelbaar of elektrisch verstelbaar zijn.


Waarom kiezen voor een bepaalde hoogteverstelling?

Maar hoe maakt u nu een keuze uit die instelmogelijkheden van een bureau. Zo is een bureau met vaste hoogte geschikt voor personen met een gemiddelde lichaamslengte; het bureau is uitgerust met een vast onderstel van (doorgaans) 74cm hoog. Zo’n bureau wordt bovendien meestal gekozen om een rustige, uniforme uitstraling in de kantoorruimte te creëren, doordat alle bureaubladen op dezelfde hoogte staan. Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers in de perfecte werkhouding werken? Dan is een in hoogte verstelbaar bureau dé oplossing. Deze bureaus stelt u namelijk in naar de lichaamslengte en werkhouding van uw medewerker. Deze bureaus zijn beschikbaar als zit-zit bureau, of juist een werkplek waarmee u kunt afwisselen tussen zittend en staand werken.


Wat zijn de voordelen van een bureau van 160x80cm?

Onze 1,6 meter brede bureaus zijn dus beschikbaar met diverse manieren van hoogteverstelling – of juist met een vaste hoogte. Dit wordt bepaald door het type onderstel dat het bureau bezit. Het onderstel onderscheidt zich tevens wat betreft vorm. Als u kijkt naar de stijl, kunt u kiezen voor een onderstel met vier poten, een T-poot, O-poot of juist met wangen. Voor deze onderstellen kiest u de kleur helemaal zelf – net als voor het blad. Zo stelt u uw bureau helemaal zelf, en naar smaak, samen. De bureaus van 160x80cm zijn uitgerust met een melamine blad in dit formaat, en biedt daarmee voldoende ruimte om fijn te kunnen werken.


Bestel uw nieuwe werkplekken eenvoudig in onze webshop

Heeft u een keuze uit ons aanbod kunnen maken? In onze webshop bestelt u eenvoudig de door u gewenste producten – of dit nu een enkel stuk is, of een grote partij. Bij uw bestelling kunt u er tevens voor kiezen om de bureaus te laten monteren. Wilt u ze ook laten inhuizen? Kies dan voor de optie ‘premium levering’. Bent u nog niet zeker van uw keuze of heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.