Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Witte archiefkasten

Betrouwbaar, praktisch en stijlvol: onze witte archiefkasten zijn de perfecte opbergoplossing voor ieder kantoor. Zoekt u een kast die past in uw interieur én ervoor zorgt dat u uw spullen geordend kunt opbergen? Op deze pagina bekijkt u ons volledige aanbod aan witte archiefkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Witte archiefkast kopen

Het is een frisse toevoeging aan ieder kantoor: de witte archiefkast. Deze kantoorkasten zorgen voor een flinke uitbreiding van de opbergruimte, afhankelijk van de afmetingen die u kiest. Gaat u bijvoorbeeld voor een lage, brede archiefkast met witte omhuizing? Of juist voor een hoge, van slechts 80cm breed? Hoe dan ook: bij ons bent u zeker aan het juiste adres. Onze witte archiefkasten komen namelijk in verschillende soorten, afmetingen én materialen. Zo kiest u altijd voor een kast die thuishoort in uw interieur en matcht met de andere meubelen in uw kantoor of bedrijfsruimte.


Welke afsluitmogelijkheden zijn er?

Zoals gezegd: witte archiefkasten komen in diverse soorten en maten. De manier waarop ze dichtgaan, maakt de ene kast anders dan de andere. Zo gaat de ene witte kantoorkast dicht met een roldeur, terwijl de andere kast juist beschikt over draaideuren of schuifdeuren. Enkele archiefkasten in ons assortiment zijn geheel open, waardoor deze juist ideaal zijn voor het opbergen van brochures, handleidingen, prijslijsten of boeken: alles wat u graag bij de hand heeft. Zoekt u juist een archiefkast waarin u papierwerk in hangmappen kunt opbergen? Dan zijn onze archiefkasten die bestaan uit dossierladen of hangmappenladen, juist ideaal.


stalen archiefkasten in diverse afmetingen

Materialen van de witte archiefkasten

Of u nu zoekt naar een stijlvolle kast die middenin uw kantoorruimte komt te staan, of juist een kast in één van uw bedrijfsruimtes: er is voor ieder wat wils. Onze witte archiefkasten komen namelijk met een solide, gelaste stalen constructie, of juist met een stevige en stijlvolle houten omhuizing. Bij deze houten kasten heeft u bovendien de keuze om de kleur van de deuren te laten afwijken van de kleur van de omhuizing. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een witte kast met deuren in een warme houtkleur. Liever toch een volledig witte kast? Geen probleem: dat kan natuurlijk ook!


De archiefkast bestellen

Heeft u gekozen voor een bepaalde kast? Dan bestelt u hem eenvoudig en snel in onze webshop. De kast staat dan binnen enkele weken in uw kantoor of bedrijfsruimte. Heeft u nog wat bedenktijd nodig – of heeft u eerst de nodige vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.