Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Houten Archiefkasten

Zoekt u een opbergoplossing die anders is dan de standaard kantoorkast? Dan zijn onze houten archiefkasten perfect voor u. Met een eigentijdse, informele en huiselijke uitstraling, passen deze kasten in iedere trendy kantooromgeving. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan archiefkasten van hout.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een houten archiefkast kopen

De houten archiefkast. Nét zo efficiënt en functioneel, maar dan met een compleet andere uitstraling. Deze archiefkasten zijn namelijk voorzien van een compleet melamine omhuizing. En, afhankelijk van het type kast dat u neemt, zijn de deuren veelal ook nog van melamine gemaakt. Deze melamine panelen zijn verkrijgbaar in een breed palet aan houtkleuren. Past een lichte kleur, als pearl grey, sand ash of whitened oak goed binnen uw interieur? Of kiest u liever voor een donkere, robuuste kleur, zoals dark walnut of cubanit? Eén ding staat voorop: er is keuze genoeg.

stalen archiefkasten in diverse afmetingen
stalen archiefkasten in diverse afmetingen

Welke archiefkasten van hout zijn er?

Binnen ons assortiment vindt u tal van archiefkasten met een houten omhuizing. En deze zijn te onderscheiden in verschillende soorten. Zo vindt u diverse houten archiefkasten met roldeuren, maar bijvoorbeeld ook de draaideurkast en de schuifdeurkast in ons assortiment.

Wilt u uw spullen, ordners of boeken direct bij de hand hebben? Dan zijn onze houten open kasten ideaal voor u. Ook als u uw spullen juist extra veilig wilt opbergen, hebben we voor u dé oplossing: we bieden namelijk ook een aantal houten lockerkasten aan. Ideaal als u uw werknemers wilt voorzien van een persoonlijke kluis, of als u vertrouwelijke documenten wilt opslaan. Deze lockerkasten worden namelijk afgesloten met een cilinderslot of mechanisch cijferslot.


Diverse formaten

De ruimte die u over hebt, of waar u uw archiefkast wilt plaatsen, is afhankelijk om tot een uiteindelijke keuze voor een archiefkast van hout te komen. Heeft u bijvoorbeeld een smalle ruimte over waar uw werknemers ook langs lopen? Dan is een smalle, hoge kast geschikt. En, beter nog: een kast zonder openslaande deuren, zoals de roldeurkast of schuifdeurkast. Heeft u juist een brede, lage muur tot uw beschikking? U vindt in ons assortiment kantoorkasten met een hoogte vanaf 72cm – en een breedte tot 120cm.


De kast eerst bekijken? Maak een afspraak!

Kleuren vergelijken, de indeling bekijken of het materiaal zien? In onze showroom vindt u verschillende houten archiefkasten uit ons assortiment. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan staat een van onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.