Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

80cm Brede archiefkasten

Een kantoor- of bedrijfsruimte kan eigenlijk niet zonder opbergruimte. Wilt u deze graag toevoegen, maar heeft u weinig ruimte over voor een kolossale kast? Dan bent u hier op de juiste plek. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete assortiment aan archiefkasten van 80cm breed.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een archiefkast van 80cm breed kopen

Of u nu een hoge kast wilt kopen, of juist een lage: onze archiefkasten van 80cm breed kennen diverse hoogteafmetingen. Of u nu een archiefkast van circa 75cm hoog zoekt, of juist een van 195cm. U kunt alle kanten op.

Voorop staat dat deze kantoorkasten een stuk smaller zijn dan de standaard modellen. En dus zijn ze perfect om neer te zetten op allerlei plekken, zoals die ene dode hoek, of juist naast een bureau of in een doorgang. En dat zorgt weer voor het optimaal benutten van uw kantoorruimte.

archiefkasten van 80cm breed kopen

Welke typen smalle archiefkasten zijn er?

Binnen ons assortiment kunnen we tal van smalle archiefkasten van 80cm breed onderscheiden. Afhankelijk van de stijl van uw huidige interieur, kunt u kiezen voor een kast met een specifieke look and feel. Zo kiest u met onze houten archiefkasten voor een informele, huiselijke en luxe uitstraling, terwijl onze stalen kasten juist een meer standaard kantoorlook met zich meebrengen. Deze materialen zijn ook weer beschikbaar in andere kleuren. Gaat u bijvoorbeeld voor een houten kast? Dan kunt u kiezen uit diverse houtkleuren, zoals amber oak, wit of juist dark walnut. Onze metalen kasten zijn doorgaans beschikbaar met een witte, aluminiumkleurige of zwarte omhuizing.

archiefkasten van 80cm breed

Archiefkasten met verschillende deuren

En dat is niet alles. Binnen onze smalle archiefkasten kunnen we namelijk ook onderscheid maken in type deur, zoals de draaideur, de roldeur of de schuifdeur. Of gaat u toch liever voor een dossierladekast of juist een open kast zonder deuren? Ook dit is weer afhankelijk van uw wensen – en de ruimte die u heeft. Zo neemt een roldeurkast, schuifdeurkast of open kast minder ruimte in dan de dossierkast of draaideurkast, doordat u bij de eerstgenoemde kasten geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren of uittrekbare laden. De ruimte rondom de kast kan dan dus optimaal benut worden!


Bestel en profiteer van hoge kortingen

Bestelt u uw nieuwe smalle archiefkast van 80cm breed bij Officetopper? Dan profiteert u van hoge kortingen – tot maar liefst 30%! Onze medewerkers werken er vervolgens hard voor om de kast zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Twijfelt u nog? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op – of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.