Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

120cm Brede archiefkasten

Eén van de breedste kasten uit ons assortiment: de archiefkast van 120cm breed. Perfect als u zoekt naar veel opbergruimte, zelf ook veel ruimte in uw kantooromgeving hebt én veel spullen kwijt wilt. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan 120cm brede archiefkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een archiefkast van 120cm breed kopen

Archiefkasten. Ze zijn ontzettend veelzijdig, multifunctioneel en praktisch. Gebruik onze archiefkasten van 120cm breed bijvoorbeeld voor het opslaan van uw papierwerk, het ordenen van dossiers of juist het opbergen van uw voorraad kantoorartikelen. U heeft ruimte genoeg! En of u nu liever gebruik maakt van ordners of hangmappen; met beide vormen kunt u terecht in deze kast. Veel van onze kantoorkasten zijn immers uitgerust met legborden die ook geschikt zijn voor hangmappen. Daarnaast heeft u bij verschillende kasten de mogelijkheid om een extra legbord of hangmappenframe toe te voegen. Zo bepaalt u de indeling van de kast geheel zelf.

houten open archiefkasten van 120cm breed

Uitstraling door materiaal en kleuren

Denkt u bij een archiefkast meteen aan die ene saaie, vergeelde kast? Dat is zeker niet nodig. In ons assortiment vindt u namelijk tal van kasten met een unieke uitstraling. Robuust met metalen omhuizing, of juist huiselijk en luxe met een houten, melamine ombouw. Met schuifdeuren, roldeuren, draaideuren of uittreklades. Of zelfs een open kast met vakkenindeling.
U kiest uw archiefkast van 120cm helemaal naar wens. Want buiten de indeling en het materiaal, heeft u ook nog een ruime keuze uit verschillende kleuren. Voor onze houten archiefkasten van 120cm breed kan gekozen worden uit diverse houtkleuren, zoals dark walnut, amber oak of juist een neutrale kleur als wit of dark grey. De metalen kantoorkasten in ons assortiment zijn beschikbaar met een witte, aluminiumkleurige of zwarte omhuizing.


Hoe hoog zijn de archiefkasten van 120cm breed?

Binnen deze categorie staat slechts één kenmerk van de kast vast. Dat is dat deze 120cm breed is. De hoogte bepaalt u zelf. Hoeveel ruimte heeft u over? En hoe ziet deze ruimte eruit? Is er sprake van een lage muur, door bijvoorbeeld een schuin dak? Of is de kantooromgeving juist ontzettend hoog? Afhankelijk van het antwoord op deze vragen, bepaalt u welke kast u nodig heeft. In ons assortiment vindt u namelijk lage archiefkasten met een hoogte vanaf 72cm, middelhoge kasten van bijvoorbeeld 120cm of juist de écht hoge kantoorkast, met een afmeting tot wel 198cm!

120cm brede archiefkasten met roldeuren

Bestel eenvoudig en snel bij Officetopper

Heeft u kunnen bepalen welke 120cm brede archiefkast in uw kantoor of werkruimte past? Dan bestelt u hem eenvoudig en snel in onze webshop. En, extra fijn: u profiteert ook nog eens van extra hoge kortingen – tot wel 30%! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; we beantwoorden al uw vragen en denken graag mee met uw wensen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.