Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Wangen bureaus

Bij het uitzoeken van bureaus is het onderstel een belangrijk onderdeel. Gaat u voor een opgeruimde, nette en professionele werkvloer? Bij onze wangen bureaus wordt het zicht onder het bureau volledig ontnomen. Ideaal! Op deze pagina bekijkt u ons volledige assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Wangen bureaus kopen

De bureaus in ons assortiment kennen verschillende onderstellen. Eén daarvan is het wangenonderstel. Dit onderstel onderscheidt zich van andere onderstellen doordat het aan de zijkanten volledig afgesloten is. Zo kijkt niemand tegen de loshangende kabels of andere spullen onder de bureaus aan. En dat zorgt dan weer voor een opgeruimde, nette werkomgeving. Bovendien zorgen de wangen voor een warme, knusse sfeer: een deel van onze bureaus is namelijk beschikbaar met houten wangen – en dat brengt een unieke uitstraling met zich mee.


Welke bureaus met wangen onderstel zijn er?

Zoekt u ergonomische werkplekken voor uw kantoorruimte? Dan hebben we goed nieuws: al onze wangenbureaus beschikken over een verstelbare hoogte. Manueel, met een handslinger of zelfs een ergonomisch zit-sta bureau met een elektrische hoogteverstelling. U kunt alle kanten op! Ook als u zoekt naar een duo-bureau met wangen, bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt in ons assortiment namelijk ook twee elektrische zit-sta duo-bureaus. En deze passen zeker in een gezonde kantooromgeving.


Geheel naar wens te bestellen

Wilt u een breed bureau? Of liever een smal bureau? Geen probleem: bij elk bureau heeft u de keuze uit diverse breedtematen. Enkele bureaus zijn zelfs al verkrijgbaar met een breedte van 80cm tot en met 200cm! Kies een maat naar wens – en maak vervolgens de keuze uit de kleur. Een deel van onze wangen bureaus is verkrijgbaar met metalen wangen, terwijl het andere deel uitgerust is met melamine wangen in dezelfde kleur als het blad. Hiervoor heeft u de keuze uit diverse houtkleuren. Zo bestelt u de bureaus met wangen geheel naar wens.


Vragen of langskomen? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen ons assortiment wangen bureaus? Of meer informatie ontvangen over de voordelen? De bureaus zien en uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom: maak hiervoor een afspraak. Bent u wel al zeker over welk bureau u wilt bestellen? In onze webshop schaft u de bureaus binnen enkele klikken aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze zo snel mogelijk in uw kantoor komen te staan!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.