Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

T-poot bureaus

Wilt u uw huidige kantoormeubilair uitbreiden met een aantal bureaus? Of zoekt u juist een compleet nieuwe inrichting? En passen T-poot bureaus daarnaast bij uw wensen? Dat komt goed uit; in ons assortiment vindt u namelijk verschillende bureaus met T-poot onderstel. Op deze pagina vindt u ze allemaal!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus met T-poot onderstel kopen

Een van de meest geziene bureaus in diverse kantoorinrichtingen: bureaus met T-poot onderstel. En dat is niet gek ook. In ons assortiment bieden wij verschillende T-poot bureaus aan. Of u nu zoekt naar een standaard, recht bureau of een zit-sta bureau. Elk in hoogte verstelbaar. Manueel, elektrisch of slingerverstelbaar. Er zijn diverse opties mogelijk. Het T-poot onderstel is altijd van stevig metaal, wat maakt dat u kiest voor een solide en degelijk bureau.


Waarom kiezen voor een T-poot bureau?

Een groot deel van de bureaus in ons assortiment is voorzien van een T-poot onderstel. Dit onderstel neemt weinig ruimte in beslag, en maakt het mogelijk om uw bureaus in hoogte te verstellen. Of u nu zoekt naar een zit-sta bureau of een bureau dat u ‘gewoon’ eenvoudig wilt verstellen omdat meerdere mensen van de werkplek gebruik maken. Het onderstel is in verschillende metaalkleuren leverbaar, en daarnaast goed te combineren met één van de vele bladkleuren die beschikbaar zijn. Zo stelt u een bureau samen dat geheel naar wens is, en daarnaast ook nog goed past in uw (huidige) kantoorinrichting.


Uw bureau bestellen?

Heeft u een bureau naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u ‘m eenvoudig en snel. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het bureau zo snel mogelijk in uw kantoor kunt plaatsen! Heeft u nog vragen? Of wilt u de bureaus eerst zelf zien? Geen probleem: in onze showroom in Raamsdonksveer staan verschillende modellen om uit te testen. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.