Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

O-poot bureaus

Bent u op zoek naar een stevig en ruim bureau? Dan is een O-poot bureau ideaal. Deze bureaus zijn uitgerust met een O-poot of ringpoot onderstel – en bieden zeeën van ruimte doordat de onderstellen weinig ruimte innemen. Bestellen? Op deze pagina vindt u ons aanbod!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ringpoot bureaus kopen

Wilt u meerdere bureaus naast of tegenover elkaar plaatsen? En staat stevigheid en een goede werkhouding hoog in het vaandel? Onze O-poot bureaus zijn ontzettend praktisch. U plaatst ze eenvoudig naast elkaar, doordat de poten weinig ruimte innemen en goed naast elkaar passen. Bovendien zijn deze bureaus manueel in hoogte verstelbaar van 62 tot 86cm: zo zorgt u ervoor dat u altijd op de juiste hoogte werkt.


Wat zijn de voordelen van een O-poot bureau?

Zeker als u zoekt naar een budgetvriendelijk bureau dat van alle gemakken voorzien is, is een O-poot bureau een goede kandidaat. Bij dit type bureau betaalt u namelijk een zachte prijs, terwijl u er wel een stevig en solide bureau voor terugkrijgt. Het melamine blad is uitgerust met ABS-stootrand, waardoor het jarenlang mooi blijft. En het onderstel biedt een open en ruimtelijke uitstraling, doordat het open is. Ondanks dat u onder het bureau kunt kijken, zult u geen last hebben van een blik op loshangende kabels: de bureaus worden namelijk geleverd mét kabelgoot.


Diverse keuzemogelijkheden

Het ringpoot onderstel is gemaakt van stevig metaal en verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium of zwart. Deze kleur combineert u eenvoudig met één van de vele houtkleuren waarin het werkblad beschikbaar is. Of u nu gaat voor een specifieke eikenkleur of een andere kleur: u kiest altijd een bureel dat perfect past in uw kantooromgeving. En ook wat betreft afmetingen kunt u alle kanten op. Heeft u behoefte aan een smal bureau? Wij bieden al kleine O-poot bureaus vanaf 120cm breed! Zet u liever een grote werktafel in uw kantoor? De breedte gaat tot maar liefst 200cm.


Bekijk het bureau in onze showroom

Bent u benieuwd of het door u gewenste bureau bij u past? Of zit u nog vol vragen over uw nieuwe inrichting, en wilt u een kijkje nemen tussen al onze kantoormeubelen? We helpen u graag in onze showroom in Raamsdonksveer! Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen – onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Wilt u het bureau direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook. In onze webshop stelt u het door u gewenste bureau eenvoudig samen en bestelt u het binnen enkele klikken. Ook als u grotere aantallen wenst!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.