Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Draadframe bureaus

Gaat u uw kantoor inrichten? Dan is een goede uitstraling wel zo belangrijk. Met een draadframe bureau heeft u de vrijheid om te variëren in het type bureau, terwijl u tóch zorgt voor een uniforme en opgeruimde kantooromgeving. Weten welke draadframe bureaus wij bieden? U vindt ze op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Draadframe bureaus kopen

In ons assortiment vindt u verschillende bureaus met draadframe onderstel. Van een ‘standaard’ recht bureau, tot een hoekbureau met draaideurkast, een duo-bureau of een luxe directiebureau. En hoewel deze bureaus elk van elkaar verschillen, brengen zij wel dezelfde uitstraling met zich mee. Ideaal als u verschillende bureaus in uw kantoor wilt plaatsen, maar wel wilt zorgen voor een uniforme kantooromgeving.


Waarom kiezen voor een draadframe onderstel?

Als u wilt zorgen voor een kantoorruimte die geheel van deze tijd is, zijn onze draadframe bureaus zeker een aanrader. Het bijzondere design, in combinatie met de luxe uitstraling, zorgt ervoor dat dit bureau past in ieder hip en trendy kantoorinterieur. De dunne metalen poten geven de bladen een luchtige, frisse look – en zorgen er zelfs voor dat het bureaublad haast lijkt te zweven.


Een ruime keuze uit diverse kleuren

Het onderstel van het bureau is van metaal, en verkrijgbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart. Deze kleur combineert u met één van de vele kleuren die u kunt kiezen voor het werkblad. Gaat u voor een houtkleur, zoals amber oak, grey wood of walnut? Of kiest u toch voor één van de effen kleuren als wit, pearl grey of cubanit? Doordat u beide kleuren kunt kiezen, stelt u uw bureau geheel naar smaak samen – en maakt u de kleurcombinaties naar wens.


Bestel uw bureau met draadframe onderstel

Of u nu zoekt naar een duo-bureau, directiebureau of bureau met extra opbergruimte: in ons assortiment vindt u voldoende aanbod om diverse kantoorruimtes te vullen. Passen de draadframe bureaus helemaal in uw kantoorinrichting en heeft u bureaus gevonden die naar wens zijn? In onze webshop bestelt u ze eenvoudig en snel – binnen enkele klikken! Extra fijn is bovendien dat u ook nog eens profiteert van maar liefst 25% korting. Heeft u nog vragen – of wilt u de bureaus eerst komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom: maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.