Navigatie

4-Poots bureaus

(21 artikelen)

Bent u op zoek naar een stel nieuwe bureaus voor uw kantoorinrichting? Of dit nu een hoekbureau, duo-bureau of recht bureau betreft: met onze 4-poots bureaus kunt u alle kanten op. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

4-poots bureaus bestellen

Als u uw kantoor opnieuw inricht, staat een herkenbare, uniforme uitstraling natuurlijk voorop. In ons assortiment 4-poots bureaus bieden wij verschillende type bureaus, waarvan het onderstel hetzelfde is. Dat zorgt voor een strakke, opgeruimde werkomgeving met een speels effect. Want óók als u een hoekbureau, duo-bureau en ‘standaard’ recht bureau in uw kantoor wilt plaatsen, behoudt u toch de uniforme uitstraling van dezelfde onderstellen.


Welke bureaus met 4-poots onderstellen zijn er?

Binnen de categorie 4-poots bureaus kunt u kiezen uit bureaus met een houten onderstel of bureaus met een metalen onderstel. De houten modellen zijn gemaakt van massief essenhout, en zijn beschikbaar in een blanke variant of een zwarte variant. Deze onderstellen kennen een vaste hoogte, en hebben een unieke uitstraling doordat de poten schuin onder het blad geplaatst zijn. De bureaus met metalen onderstel zijn beschikbaar met een vaste of verstelbare hoogte – en er kan gekozen worden uit diverse metaalkleuren. Bovenop deze onderstellen is een ruim werkblad gemonteerd. Beschikbaar in diverse kleuren én afmetingen. Zo kiest u precies voor het bureau dat bij uw werkomgeving past.


Verstelbare bureaus

Een deel van ons assortiment 4-poots bureaus is dus in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat u kunt kiezen uit een manueel- of slingerverstelbaar zit-zit bureau, maar ook uit een zit-sta bureau dat elektrisch verstelbaar is, of juist voorzien is van een slinger. De voordelen van een verstelbaar standaard bureau, is dat u de hoogte precies kunt aanpassen naar de persoon die van de werkplek gebruik maakt. Dat terwijl u met een zit-sta bureau juist goed kunt afwisselen tussen een zittende en staande werkhouding.


Bestel uw 4-poots bureau bij Officetopper

Heeft u een bureau gevonden en de afmetingen en kleuren afgestemd? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en passend advies. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer; we hebben meerdere modellen voor u gereed staan, zodat u rustig en overzichtelijk de verschillende bureaus met elkaar kunt vergelijken. Neem contact op voor een afspraak, dan staat er een vakkundige medewerker voor u klaar op het gewenste tijdstip!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!