Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Werkstoelen

Werkt u veel op of rondom één plek of wisselt u regelmatig tussen zitten en staan? Dan is het van belang dat uw werkplek voorzien is van een goede, ergonomische stoel. Onze werkstoelen zijn hiervoor ideaal. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Werkstoelen kopen

Zoekt u een goede stoel voor uw werkplek, waarmee u een optimale mobiliteit behoudt én die voldoet aan de juiste ergonomische functionaliteiten? In ons assortiment kantoorstoelen treft u verschillende werkstoelen die ergonomisch verantwoord én van hoge kwaliteit zijn. Zo bezitten ze over allerlei instelmogelijkheden, zoals een rug- en zithoekverstelling en een in hoogte instelbare zitting en rugleuning. De rug en zitting zijn bovendien voorzien van comfortabel, stevig PU foam, dat ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is.


Werkstoelen met diverse mogelijkheden

Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, bieden we een aantal werkstoelen aan. Zoekt u bijvoorbeeld naar een mobiele zitoplossing omdat u veel op of rondom één plek werkt, maar wel zoekt naar bewegingsvrijheid? Dan zijn onze verrijdbare werkstoelen ideaal: hiermee beweegt u eenvoudig op en rond uw werkplek, terwijl u kunt blijven zitten. Heeft u een tijd gestaan? Dan zijn deze stoelen goed om tijdelijk af te wisselen met een zittende werkhouding.


Beschikbaar voor diverse werkplekken

Werkt u juist op één plek, maar wil u tijdens uw werkzaamheden afwisselen met staand en zittend werken? Onze werkstoelen zijn ook verkrijgbaar met glijdoppen; deze stoelen pakt u er dus eenvoudig bij als u even wil zitten – en zijn ook nog eens verkrijgbaar als extra hoge uitvoering met voetring. Werkt u achter de kassa? We hebben ook een arbo-goedgekeurde stoel voor kassamedewerkers in ons assortiment: onze kassastoelen.


Bestel uw nieuwe ergonomische stoel bij Officetopper

Onze werkstoelen vervullen dus tal van functies – en zijn voorzien van de juiste ergonomische instelmogelijkheden voor het creëren van een verantwoorde werkplek. Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze werkstoelen? In onze webshop bestelt u ze eenvoudig en snel – en zet u binnenkort dus zo’n fijne werkstoel in uw werkplaats neer. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact met ons op, dan helpt één van onze vakkundige medewerkers u graag met passend advies of informatie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.