Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Verrijdbare vergaderstoelen

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker binnen de kantoorinrichting. Multifunctionele ruimtes, eenvoudig afwisselen tussen verschillende werkplekken of in een handomdraai een werkplek creëren met bestaande meubelen. En dus kunnen verrijdbare stoelen haast niet ontbreken binnen uw kantoorruimtes. Benieuwd naar de verschillende verrijdbare vergaderstoelen uit ons assortiment? U vindt én bestelt ze op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Verrijdbare stoelen kopen voor uw flexibele kantoorruimtes

Zoekt u voor uw kantoorruimtes naar een partij nieuwe vergaderstoelen? Dan heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod aan verrijdbare modellen. Zeker in een tijd waarin flexibiliteit steeds belangrijker wordt, zijn deze vergaderstoelen op wieltjes een echte uitkomst. Richt uw kantoorruimtes flexibel en multifunctioneel in, met stoelen die u eenvoudig verplaatst. De verrijdbare vergaderstoelen in ons assortiment zijn er in verschillende stijlen, soorten en maten. Of u nu zoekt naar een luxe, gestoffeerde vergaderstoel, of juist meer naar een basic kunststof stoel – binnen ons assortiment vindt u altijd wel een verrijdbare stoel die bij u past.

Verrijdbare vergaderstoel gestoffeerd


Waarom kiezen voor een verrijdbare vergaderstoel?

Met een verrijdbare vergaderstoel verhoogt u de flexibiliteit binnen de kantoorruimtes. Doordat u deze stoelen eenvoudig verrijdt, rijdt u ze gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte. Ideaal als u plots meer stoelen nodig heeft dan in de ruimte staan, of ‘even snel’ meer ruimte rondom de vergadertafel wilt creëren. Daarnaast verhogen deze stoelen het zitcomfort tijdens langere meetings. Win-win, dus! De verrijdbare vergaderstoelen zijn bovendien stuk voor stuk uitgerust met stevige wielen van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast geschikt, naar uw keuze, voor harde of zachte vloeren. Dit maakt de stoelen soepel verrijdbaar én behoudt ook nog uw mooie vloer.


Verkrijgbaar in een kleur naar wens

Het gros van onze vergaderstoelen op wieltjes is geheel naar wens samenstelbaar. Dit betekent dat u zowel een stoftype, als een stofkleur kunt kiezen. Daarnaast kiest u bij enkele stoelen ook nog voor een kleur van het verrijdbare onderstel; zo maakt u zelf een combinatie naar wens. In onze webshop kiest u tevens voor verschillende soorten verrijdbare vergaderstoelen. Kies bijvoorbeeld de luxe Hendrix Mini stoel met verrijdbare kruisvoet, die u uitvoert met een hoge of lage rug. Of de Verrijdbare vergaderstoel Homy met zachte, gerecyclede stof en comfortabele, ronde rug. Een meer vertrouwde, verrijdbare kantoorstoel kiezen? De verrijdbare stoel Aura heeft een verrijdbaar 4-poots onderstel en is daarmee ook nog eens stapelbaar.

Verrijdbare stoelen voor multifunctionele kantoren


Proefzitten? Kom langs in onze showroom!

Natuurlijk is het zitcomfort zeker zo belangrijk. En u komt er maar op één manier achter of een stoel naar wens zit; proefzitten! In onze showroom staat een selectie van ons assortiment verrijdbare vergaderstoelen. Deze producten zijn op de productpagina voorzien van het label ‘Aanwezig in onze showroom’. Heeft u een specifieke stoel op het oog om uit te testen? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.