Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Poefen

Multifunctioneel, veelzijdig en comfortabel. De poefen uit ons assortiment zijn zowel thuis, als in diverse kantoorruimtes ideaal te gebruiken. Zoekt u bijvoorbeeld een poef voor uw entree, wachtruimte, vergaderruimte of in de werkruimtes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons brede assortiment aan poefen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Poefen kopen

De multifunctionele inzetbaarheid van onze poefen, maakt dat deze op diverse plekken gebruikt kan worden. Zoekt u een handig en stijlvol bijzettafeltje? Een zitje met stoelen dat aangevuld wordt met een aantal poefen? Of juist een handig meubelstuk dat u eenvoudig van de ene, naar de andere werkplek verplaatst? Doordat onze poefen stuk voor stuk voorzien zijn van een zachte, comfortabele stoffering, zijn ze zowel perfect te gebruiken bij een zitje, als in een huiselijke omgeving als bijzettafel.


Welke poefen voor kantoor zijn er?

Of u nu een poef zoekt voor uw entree, uw wachtruimte of om naast de werkplekken te plaatsen: in ons assortiment bieden we verschillende poefen die perfect in diverse ruimtes passen. Zoekt u een poef die u eenvoudig van de ene naar de andere ruimte of werkplek kunt verplaatsen? Daarvoor bieden wij de praktische verrijdbare poefen. Deze zijn voorzien van vier wieltjes, waardoor u hem makkelijk verrijdt. Ook treft u in ons assortiment zitballen die ter afwisseling van uw bureaustoel fungeren en zorgen voor een goede zithouding. Zoekt u juist een meer comfortabele poef? Dan zijn onze lounge-elementen de perfecte oplossing voor uw lounge- of ontvangstruimte!


Keuze uit diverse kleuren en afmetingen

Een mooi gekleurde poef met een stijlvol stoftype is een ware toevoeging aan iedere kantoorruimte. Precies daarom bieden wij diverse stofsoorten in ons assortiment aan, die elk weer beschikbaar zijn in een breed kleurenpalet. Zo kiest u precies voor de kleur én de stof die past bij uw (huidige) inrichting en uw wensen. Wenst u daarnaast een grote of een kleine poef? Dan zit u bij ons ook goed. Onze poefen zijn immers beschikbaar in diverse afmetingen of diameters, zodat de poef altijd in uw ruimte past. Kies voor meerdere poefen met een verschillende diameter voor een speels, divers effect.


Een praktische, stijlvolle poef aanschaffen?

Op de pagina van het product vindt u meer informatie over de poef én kunt u kiezen voor een specifieke kleur naar wens. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u de poef eenvoudig en snel. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom om de poef te komen testen en de stoffen met elkaar te vergelijken. We helpen u graag met passend advies!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.