Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Zit-sta krukken

Zijn de werkplekken in uw kantoor uitgerust met zit-sta bureaus, en zoekt u een aanvulling voor de optimale ondersteuning en ergonomie op de werkvloer? Dan zijn zit-sta krukken een goede optie. Deze krukken ondersteunen u namelijk tijdens het zittend én staand werken, en een geweldige afwisseling van de bureaustoel. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zit-sta krukken kopen

In ons assortiment vindt u verschillende zit-sta krukken of stahulpen die een goede aanvulling zijn op uw zit-sta bureaus. Deze krukken zijn namelijk in hoogte verstelbaar en bieden ondersteuning tijdens het werken in een staande werkhouding. Verlaagt u uw bureau en gaat u terug zitten? Dan is de zit-sta kruk ook een perfecte optie om een gezonde werkhouding aan te nemen. De zit-sta krukken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een zitting van zacht foam, een zadel of juist een zit-sta kruk van kunststof in allerlei kleuren. U kunt met deze kantoorstoelen alle kanten op.


De voordelen van een ergonomische zit-sta kruk

Een ergonomische werkomgeving wordt steeds belangrijker. Het afwisselen tussen zitten en staan met een zit-sta bureau wordt meer en meer opgenomen in bedrijven en dus groeit de populariteit van zit-sta krukken ook. Langdurig zitten of staan in dezelfde houding kan er namelijk voor zorgen dat u een verkeerde houding aanneemt. Een zit-sta kruk waakt hiervoor. Deze krukken zorgen namelijk voor continue ondersteuning door een stabiele neiging of bolle voet, waardoor uw lichaam automatisch de juiste, actieve houding aanneemt. Zowel tijdens het zitten, als het staan.


Maak een keuze en bestel in onze webshop

Bent u overtuigd van de voordelen van de zit-sta krukken? Maak dan een keuze voor één van de krukken uit ons assortiment en bestel de door u gewenste krukken eenvoudig en snel in onze webshop. Bij Officetopper profiteert u namelijk van hoge kortingen: tot wel 25%! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de krukken op de begane grond, achter de eerste deur te laten leveren (basic levering) of zelfs om de producten te laten inhuizen. Als u voor premium levering kiest, zorgen wij er namelijk voor dat de producten op de plek komen te staan waar u ze wenst!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.