Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zadelkrukken

Wilt u zorgen voor een ergonomische én productieve werkomgeving? Nek- en rugklachten bij uw medewerkers voorkomen? Dan zijn onze zadelkrukken haast onmisbaar. Deze ergonomische krukken zijn ideaal ter afwisseling van de bureaustoel en zorgen voor een dynamische werkhouding. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zadelkrukken kopen

Zeker als u zoekt naar een ergonomische oplossing ter afwisseling van uw bureaustoel, is een zadelkruk een goed idee. Maar ook als u bijvoorbeeld veel staat tijdens uw werk of zoekt naar een zitoplossing waarbij u niet inlevert op mobiliteit, is de zadelkruk een geweldige oplossing. Deze kruk zorgt er namelijk voor dat u op een juiste, natuurlijke manier zit. Anders dan bij het zitten op een bureaustoel, zorgt de zadelkruk er namelijk voor dat uw bekken niet achterover kantelt, zodat er een neutrale stand ontstaat. Dit zorgt voor minder belasting op uw wervelkolom, waardoor rug- en nekklachten worden voorkomen.


Zadelkrukken voor een ergonomische, actieve zithouding

Zoals de laatste jaren steeds bekender is geworden, is te veel zitten erg slecht voor het lichaam. Dit geldt overigens ook voor te veel staan. Juist daarom is een zadelkruk ideaal. Deze kruk ondersteunt u bij afwisseling, en zorgt er daarbij ook voor dat u een actieve houding aanneemt. Deze actieve houding wordt gestimuleerd doordat de kruk geen rugleuning heeft, maar ook doordat de zitting van deze kantoorstoel, het zadel, niet vast op het onderstel zit. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam continu de balans op zoekt, dit doet het door middel van zogenoemde ‘microbewegingen’. Een actieve zithouding dus, waarmee u ook nog de spieren in uw lichaam traint.


Uit welke krukken heeft u de keuze?

In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende zadelkrukken. Welke zadelkruk het beste bij u past, is afhankelijk van de werkplek en het gebruiksdoel dat u heeft. Werkt u bijvoorbeeld achter een zit-sta bureau, en zoekt u een zitoplossing om in beide hoogtes te kunnen werken? Dan is een zadelkruk met verlengde gasveer een goede oplossing voor u. Werkt u achter een receptiebalie – of achter een verhoogde werktafel? Een zadelkruk met voetring biedt u in dit geval de juiste ondersteuning. Zoekt u juist een zadelkruk om voornamelijk op zithoogte te kunnen werken? Dan is de standaard zadelkruk een ideale variant.


Uw nieuwe zadelkrukken bestellen?

Al onze zadelkrukken zijn beschikbaar met zwarte, kunststof kruisvoet of een verchroomde, aluminium kruisvoet. Zo kiest u eenvoudig voor de uitstraling die u wenst. Heeft u een zadelkruk met de juiste functies kunnen vinden? Dan bestelt u ‘m eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Wilt u de functionaliteit en het zitcomfort van de zadelkruk of stoelen eerst uitproberen voor u hem bestelt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.