Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Barkrukken

Zoekt u comfortabel zitmeubilair voor de hoge (bar)tafels in uw kantine, bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of wachtruimte? Dan zijn onze barkrukken perfect. Deze stoelen zijn voorzien van een extra hoog onderstel en zijn er bovendien in verschillende soorten. Zowel wat betreft vorm als materiaal en kleur. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Barkrukken kopen

De barkrukken van Officetopper zijn ontzettend veelzijdig. Zo plaatst u ze niet alleen in één van uw kantoorruimtes, maar passen ze bijvoorbeeld ook ontzettend goed in een restaurant, op een school of zelfs thuis. De barkrukken in ons assortiment zijn er namelijk in verschillende uitvoeringen. Mét of zonder rugleuning en met een zitting van stof, kunststof, kunstleder of hout. Ook vindt u in ons assortiment verschillende design barkrukken, zoals een houten barkruk met massief houten onderstel of juist een industriële barkruk. U kunt alle kanten op.


Welke barkrukken voor kantoor zijn er?

Of u nu zoekt naar een stijlvolle design barkruk met zachte stoffering, een industriële barkruk met massief onderstel of een barkruk met rugleuning – of juist zonder. In ons assortiment vindt u diverse barkrukken die passen binnen de ruimte waar u ‘m wilt plaatsen. Ook wat betreft kleur: zoekt u bijvoorbeeld een witte barkruk? Of plaatst u toch liever een zwarte barkruk in uw kantine, restaurant of kantoorruimte? Zowel wat betreft de kleur van het onderstel als de kleur van de zitschaal, heeft u keuze genoeg. Zo weet u zeker dat u een barkruk aanschaft die geheel naar smaak is!


Comfortabel en stijlvol

In ons assortiment vindt u barkrukken met verschillende soorten onderstellen. Of u nu zoekt naar een hoge kantoorstoel met een 4-poots onderstel, sledeframe of kolomvoet. Elk onderstel is uitgerust met een voetensteun, waardoor u uw voeten ontspannen kunt plaatsen. Daarnaast zijn de rug en zitting – of de zitschaal – dusdanig ontworpen dat een optimaal zitcomfort gewaarborgd wordt. Het resultaat? Een fijne barkruk waarop u comfortabel werkt, luncht, ontspant of vergadert.


Bestel uw nieuwe barkrukken bij Officetopper.com

Bij een groot deel van onze barkrukken kunt u op de pagina van het product kiezen uit diverse kleuren. Veel van de onderstellen en zitschalen zijn namelijk geheel naar smaak samen te stellen. Heeft u gekozen voor een specifieke barstoel én heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende kleuren? Dan bestelt u de barkruk eenvoudig en snel in onze webshop. Daarbij profiteert u ook nog eens van hoge kortingen! Bent u er nog niet helemaal aan uit en wenst u advies? Of staat de door u gewenste barkruk of stoel er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op; we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.