Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Krukken

Van een stijlvolle barkruk tot een praktische zadelkruk. Onze kantoorkrukken zijn ontzettend multifunctioneel én te gebruiken in diverse ruimtes van uw kantoor. Of u nu hoge krukken zoekt voor uw lunch- of vergaderruimte, of werkkrukken voor een gezonde werkomgeving: op deze pagina treft u ons brede aanbod aan kantoorkrukken.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoorkrukken kopen

Neemt u de inrichting van diverse kantoorruimtes onder handen en zoekt u hiervoor verschillende krukken? Of wilt u in de werkruimtes zorgen voor een ergonomische oplossing ter afwisseling van de bureaustoelen? Wat uw wens ook is, binnen ons ruime assortiment aan kantoorkrukken vindt u altijd een kruk die binnen uw kantoor of bedrijf past. Officetopper biedt immers diverse kantoorkrukken, van zadelkrukken tot barkrukken, voor verschillende ruimtes én gebruiksdoelen. Praktisch en ergonomisch, of juist stijlvol en comfortabel.


Welke soorten krukken voor kantoor zijn er?

Een zitplaats rondom hoge tafels in uw kantine, vergaderruimte of personeelsruimte. Of een comfortabele, ergonomische stoel achter uw bureau of op de werkplaats. De krukken in ons assortiment sluiten aan op diverse wensen en behoeften. Maar welke kantoorkrukken treft u onder andere in ons assortiment? We lichten de belangrijkste typen uit:

 • Wiebelkrukken: Bij een wiebelkruk draait alles om het vinden van balans. Deze krukken, ook wel balanskrukken genoemd, zijn namelijk uitgerust met een bolle, ronde schotelvoet. Dit maakt dat u een actieve houding aanneemt tijdens het werken en een gezonde zithouding aanneemt. Kortom: een goede, gezonde afwisseling met het zitten op de standaard bureaustoel.
 • Zit-sta krukken: Als u uw werkplekken heeft uitgerust met zit-sta bureaus – of tijdens uw werk sowieso regelmatig afwisselt tussen zittend en staand werken – zijn onze zit-sta krukken de oplossing. Deze krukken bieden de juiste ondersteuning bij zowel een zittende, als een staande werkhouding, zodat uw wervelkolom of rug niet overbelast raakt.
 • Barkrukken: Onze barkrukken zijn ideaal om rond een bartafel of aan een bar te plaatsen. Deze krukken zijn namelijk voorzien van een extra hoge zithoogte, waardoor uw medewerkers of collega’s ontspannen aan de hoge tafels plaats kunnen nemen. In ons assortiment vindt u barkrukken met of zonder rugleuning.
 • Tabouret: Een verrijdbare en in hoogte verstelbare kruk met een hoog zitcomfort. Dat is de tabouret. Heeft u een beroep waarbij u veel en langdurig op dezelfde plek staat? Dan biedt zo’n tabouret zeker de oplossing. Doordat deze kantoorkruk verrijdbaar is, blijft u mobiel op de werkvloer. De traploze hoogteverstelling zorgt er daarnaast voor dat u altijd op de juiste hoogte werkt.
 • Werkkrukken: Verkrijgbaar in zowel hoge, als lage varianten. De werkkrukken in ons assortiment bieden ondersteuning en afwisseling tijdens werkzaamheden waarbij u langdurig in dezelfde houding zit. Doordat de werkkrukken geen rugleuning kennen, zit uw bovenlichaam ‘vrij’ en dient u zichzelf meer in balans te houden. Dit is beter voor de natuurlijke houding van uw lichaam.

Een kantoorkruk bestellen? Kies voor Officetopper!

Heeft u de kantoorkrukken gevonden die passen in uw bedrijfsruimtes en bij uw gebruiksdoel? Fijn! In onze webshop bestelt u de krukken snel en eenvoudig. En daarbij profiteert u ook nog van hoge kortingen – tot wel 30%. Wenst u passend advies, of wil u meer weten over de verschillende krukken? Neem dan zeker contact met ons op, of kom langs in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.